Achternaam Abdul jalilMeer weten over de achternaam Abdul jalil is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul jalil in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul jalil leven.

De Abdul jalil achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul jalil, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul jalil zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul jalil

Bekijk kaart van de achternaam Abdul jalil

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul jalil ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul jalil draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul jalil die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul jalil vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul jalil zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul jalil onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul jalil in de wereld

 1. Jemen Jemen (15582)
 2. Irak Irak (12943)
 3. Egypte Egypte (7474)
 4. Afghanistan Afghanistan (632)
 5. Palestijns Gebied Palestijns Gebied (623)
 6. Koeweit Koeweit (424)
 7. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (393)
 8. Filipijnen Filipijnen (167)
 9. Syrië Syrië (130)
 10. Singapore Singapore (73)
 11. Jordanië Jordanië (39)
 12. Maleisië Maleisië (26)
 13. India India (17)
 14. Pakistan Pakistan (17)
 15. Thailand Thailand (17)
 16. Zweden Zweden (14)
 17. Nigeria Nigeria (13)
 18. Brazilië Brazilië (11)
 19. Canada Canada (7)
 20. Engeland Engeland (4)
 21. Tunesië Tunesië (4)
 22. Libanon Libanon (3)
 23. Noorwegen Noorwegen (2)
 24. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul jalil hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul jalil in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul jalil de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul jalil een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul jalil enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul jalil. Dit komt doordat de achternaam Abdul jalil vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdul jalil veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdul jalil, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdul jalil, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdul jalil, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdul jalil met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdul-jalil
 2. Abdulkhalil
 3. Abdeljalil
 4. Abdeldjalil
 5. Abdul jaleel
 6. Abdul malik
 7. Abdul halim
 8. Abdul-wakil
 9. Abdulmalik
 10. Abdeljalal
 11. Abdul aziz
 12. Abdul amir
 13. Abdul majid
 14. Abdul hamid
 15. Abdul latif
 16. Abdul karim
 17. Abdul gadir
 18. Abdul-ali
 19. Abdul nasir
 20. Abdul bari
 21. Abdul jabar
 22. Abdel halim
 23. Abdul qawi
 24. Abdelali
 25. Abdelhalim
 26. Abdelmalik
 27. Abdul-amir
 28. Abdul-aziz
 29. Abdul-baqi
 30. Abdul-basir
 31. Abdul-hadi
 32. Abdul-hakim
 33. Abdul-hamid
 34. Abdul-karim
 35. Abdul-khaliq
 36. Abdul-majid
 37. Abdul-qadir
 38. Abdul-rahim
 39. Abdul-rasul
 40. Abdul-raziq