Achternaam Abdul-wakilMeer weten over de achternaam Abdul-wakil is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul-wakil in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul-wakil leven.

De Abdul-wakil achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul-wakil, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul-wakil zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul-wakil

Bekijk kaart van de achternaam Abdul-wakil

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul-wakil ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul-wakil draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul-wakil die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul-wakil vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul-wakil zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul-wakil onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul-wakil in de wereld

 1. Verenigde Staten Verenigde Staten (9)
 2. Nigeria Nigeria (5)
 3. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 4. Ghana Ghana (1)
 5. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 6. Tanzania Tanzania (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul-wakil hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul-wakil in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul-wakil de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul-wakil een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul-wakil enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-wakil. Dit komt doordat de achternaam Abdul-wakil vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul-wakil stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-wakil.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdul-wakil hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-wakil maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdul-hakim
 2. Abdul-jalil
 3. Abdul-wahid
 4. Abdul-amir
 5. Abdul-aziz
 6. Abdul-baqi
 7. Abdul-basir
 8. Abdul-hadi
 9. Abdul-hamid
 10. Abdul-karim
 11. Abdul-majid
 12. Abdul-qadir
 13. Abdul-rahim
 14. Abdul-rasul
 15. Abdul-raziq
 16. Abdul-wadud
 17. Abdul-zahir
 18. Abdulhakim
 19. Abdulkhalil
 20. Abdul-latif
 21. Abdel-wahid
 22. Abdul jalil
 23. Abdul-ali
 24. Abdulbaki
 25. Abdelhakim
 26. Abdul-ahad
 27. Abdul-ghani
 28. Abdul-haqq
 29. Abdul-khaliq
 30. Abdul-rashid
 31. Abdul-salam
 32. Abdul-samad
 33. Abdul-shakur
 34. Abdul-wahhab
 35. Abdulahi
 36. Abdulai
 37. Abdulatif
 38. Abdulaziz
 39. Abdulghani
 40. Abdulhadi