Achternaam Abdul-ghaniMeer weten over de achternaam Abdul-ghani is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul-ghani in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul-ghani leven.

De Abdul-ghani achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul-ghani, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul-ghani zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul-ghani

Bekijk kaart van de achternaam Abdul-ghani

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul-ghani ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul-ghani draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul-ghani die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul-ghani vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul-ghani zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul-ghani onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul-ghani in de wereld

 1. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (398)
 2. Egypte Egypte (122)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (51)
 4. Denemarken Denemarken (39)
 5. Irak Irak (26)
 6. Canada Canada (24)
 7. Duitsland Duitsland (6)
 8. Trinidad en Tobago Trinidad en Tobago (3)
 9. Engeland Engeland (3)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 11. Libanon Libanon (2)
 12. Maleisië Maleisië (2)
 13. Zweden Zweden (1)
 14. Syrië Syrië (1)
 15. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 16. Australië Australië (1)
 17. Bahrein Bahrein (1)
 18. Zwitserland Zwitserland (1)
 19. Spanje Spanje (1)
 20. Jordanië Jordanië (1)
 21. Nigeria Nigeria (1)
 22. Qatar Qatar (1)
 23. Rusland Rusland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul-ghani hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul-ghani in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul-ghani de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul-ghani een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul-ghani enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-ghani. Dit komt doordat de achternaam Abdul-ghani vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul-ghani stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-ghani.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdul-ghani hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-ghani maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdul-ghani veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdul-ghani, zoals we kunnen zien.

 1. Abdulghani
 2. Abdul ghani
 3. Abdelghani
 4. Abdul-hadi
 5. Abdel ghani
 6. Abdul-ahad
 7. Abdul-baqi
 8. Abdul-ghafar
 9. Abdul-ghafur
 10. Abdul-hakim
 11. Abdul-hamid
 12. Abdul-haqq
 13. Abdul-khaliq
 14. Abdulhadi
 15. Abdel-hadi
 16. Abdelgani
 17. Abdul-ali
 18. Abdul ghanee
 19. Abdel mghani
 20. Abdelrhani
 21. Abdelhadi
 22. Abdul-amir
 23. Abdul-aziz
 24. Abdul-basir
 25. Abdul-ghafoor
 26. Abdul-jalil
 27. Abdul-karim
 28. Abdul-majid
 29. Abdul-qadir
 30. Abdul-rahim
 31. Abdul-rahman
 32. Abdul-raziq
 33. Abdul-shakur
 34. Abdul-wahid
 35. Abdul-wakil
 36. Abdul-zahir
 37. Abdulahad
 38. Abdulahi
 39. Abdulai
 40. Abdulhakim