Achternaam Abdul-jalilMeer weten over de achternaam Abdul-jalil is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul-jalil in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul-jalil leven.

De Abdul-jalil achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul-jalil, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul-jalil zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul-jalil

Bekijk kaart van de achternaam Abdul-jalil

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul-jalil ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul-jalil draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul-jalil die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul-jalil vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul-jalil zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul-jalil onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul-jalil in de wereld

 1. Bahrein Bahrein (73)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (30)
 3. Soedan Soedan (16)
 4. Filipijnen Filipijnen (14)
 5. Ghana Ghana (9)
 6. Canada Canada (8)
 7. Nigeria Nigeria (5)
 8. Kroatië Kroatië (4)
 9. Zweden Zweden (4)
 10. Schotland Schotland (3)
 11. Denemarken Denemarken (2)
 12. Frankrijk Frankrijk (2)
 13. Maleisië Maleisië (2)
 14. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 15. Duitsland Duitsland (1)
 16. Egypte Egypte (1)
 17. Engeland Engeland (1)
 18. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 19. Jemen Jemen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul-jalil hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul-jalil in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul-jalil de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul-jalil een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul-jalil enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul-jalil stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul-jalil.

 1. Abdul jalil
 2. Abdul-wakil
 3. Abdulkhalil
 4. Abdeljalil
 5. Abdeldjalil
 6. Abdul-ali
 7. Abdul-amir
 8. Abdul-aziz
 9. Abdul-baqi
 10. Abdul-basir
 11. Abdul-hadi
 12. Abdul-hakim
 13. Abdul-hamid
 14. Abdul-karim
 15. Abdul-khaliq
 16. Abdul-majid
 17. Abdul-qadir
 18. Abdul-rahim
 19. Abdul-rasul
 20. Abdul-raziq
 21. Abdul-salam
 22. Abdul-wahid
 23. Abdul-zahir
 24. Abdulmalik
 25. Abdul-latif
 26. Abdeljalal
 27. Abdul jaleel
 28. Abdul malik
 29. Abdul-malak
 30. Abdul halim
 31. Abdel-salam
 32. Abdelali
 33. Abdelhalim
 34. Abdelmalik
 35. Abdul-ahad
 36. Abdul-ghani
 37. Abdul-haqq
 38. Abdul-jabbar
 39. Abdul-rashid
 40. Abdul-samad