Achternaam AbadillaMeer weten over de achternaam Abadilla is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abadilla in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abadilla leven.

De Abadilla achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abadilla, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abadilla zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abadilla

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abadilla ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abadilla draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abadilla die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abadilla vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abadilla zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abadilla onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abadilla in de wereld

 1. Filipijnen (6824)
 2. Verenigde Staten (489)
 3. Singapore (52)
 4. Mexico (48)
 5. Qatar (32)
 6. Australië (11)
 7. Verenigde Arabische Emiraten (8)
 8. Engeland (6)
 9. Saoedi-Arabië (4)
 10. Canada (2)
 11. Japan (2)
 12. China (1)
 13. Duitsland (1)
 14. Spanje (1)
 15. Kyrgyzstan (1)
 16. Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abadilla hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abadilla in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abadilla de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abadilla een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.