Achternaam AbdoulaMeer weten over de achternaam Abdoula is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdoula in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdoula leven.

De Abdoula achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdoula, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdoula zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdoula

Bekijk kaart van de achternaam Abdoula

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdoula ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdoula draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdoula die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdoula vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdoula zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdoula onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdoula in de wereld

 1. Niger Niger (274)
 2. Kameroen Kameroen (11)
 3. Zweden Zweden (7)
 4. Indonesië Indonesië (4)
 5. Comoren Comoren (4)
 6. Mauritius Mauritius (4)
 7. Burkina Faso Burkina Faso (3)
 8. Benin Benin (2)
 9. Frankrijk Frankrijk (2)
 10. Engeland Engeland (2)
 11. India India (2)
 12. België België (1)
 13. Bolivia Bolivia (1)
 14. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 15. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 16. Duitsland Duitsland (1)
 17. Algerije Algerije (1)
 18. Egypte Egypte (1)
 19. Mali Mali (1)
 20. Mauritanië Mauritanië (1)
 21. Nederland Nederland (1)
 22. Qatar Qatar (1)
 23. Soedan Soedan (1)
 24. Syrië Syrië (1)
 25. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdoula hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdoula in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdoula de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdoula een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdoula. Dit komt doordat de achternaam Abdoula vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdoula stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdoula.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdoula hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdoula maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdoula veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdoula, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdoula, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdoula, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdoula met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdola
 2. Abdoul
 3. Abdula
 4. Abdala
 5. Abdalla
 6. Abdela
 7. Abdella
 8. Abdilla
 9. Abdool
 10. Abdoulaye
 11. Abdul
 12. Abdulah
 13. Abdulai
 14. Abdulla
 15. Abdollah
 16. Abdoulahi
 17. Abdoulie
 18. Abdoullah
 19. Abdoli
 20. Abdhulla
 21. Abduli
 22. Abdule
 23. Abdila
 24. Abdol
 25. Abdylla
 26. Abdull
 27. Abdulan
 28. Abadilla
 29. Abdali
 30. Abdallah
 31. Abdel
 32. Abdelah
 33. Abdellah
 34. Abdelli
 35. Abdelmoula
 36. Abdill
 37. Abdillah
 38. Abdille
 39. Abdollahi
 40. Abdulahi