Achternaam AbdelahMeer weten over de achternaam Abdelah is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelah in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelah leven.

De Abdelah achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelah, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelah zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelah

Bekijk kaart van de achternaam Abdelah

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelah ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelah draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelah die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelah vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelah zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelah onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelah in de wereld

 1. Marokko Marokko (307)
 2. Spanje Spanje (107)
 3. Egypte Egypte (36)
 4. Mauritanië Mauritanië (15)
 5. Algerije Algerije (11)
 6. Soedan Soedan (9)
 7. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 8. Canada Canada (3)
 9. Verenigde Staten Verenigde Staten (3)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 11. België België (1)
 12. Kameroen Kameroen (1)
 13. Engeland Engeland (1)
 14. Italië Italië (1)
 15. Nederland Nederland (1)
 16. Noorwegen Noorwegen (1)
 17. Filipijnen Filipijnen (1)
 18. Qatar Qatar (1)
 19. Rusland Rusland (1)
 20. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelah hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelah in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelah de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelah een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelah hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelah maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelah veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelah, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelah, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelah, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelah met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdela
 2. Abdellah
 3. Abdulah
 4. Abdalah
 5. Abdelahi
 6. Abdala
 7. Abdalahe
 8. Abdalahi
 9. Abdallah
 10. Abdel
 11. Abdelaal
 12. Abdelali
 13. Abdelhak
 14. Abdelhay
 15. Abdelilah
 16. Abdella
 17. Abdellahi
 18. Abdelli
 19. Abdillah
 20. Abdola
 21. Abdula
 22. Abdulahi
 23. Abdulai
 24. Abdullah
 25. Abdollah
 26. Abdelelah
 27. Abdelati
 28. Abdelhai
 29. Abdelhaq
 30. Abdalaah
 31. Abdalat
 32. Abdila
 33. Abdulahu
 34. Abdel-lah
 35. Abdeallah
 36. Abdeli
 37. Abdulan
 38. Abdel lah
 39. Abadalalh
 40. Abd-allah