Achternaam AbdalatMeer weten over de achternaam Abdalat is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdalat in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdalat leven.

De Abdalat achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdalat, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdalat zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdalat

Bekijk kaart van de achternaam Abdalat

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdalat ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdalat draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdalat die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdalat vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdalat zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdalat onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdalat in de wereld

 1. Jordanië Jordanië (3433)
 2. Bulgarije Bulgarije (1)
 3. Irak Irak (1)
 4. Koeweit Koeweit (1)
 5. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdalat hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdalat in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdalat de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdalat een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdalat. Dit komt doordat de achternaam Abdalat vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdalat hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdalat maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdalat, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdalat, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdalat met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdala
 2. Abdalah
 3. Abdalahe
 4. Abdalahi
 5. Abdali
 6. Abdalla
 7. Abdallah
 8. Abdela
 9. Abdelah
 10. Abdola
 11. Abdula
 12. Abdulah
 13. Abdulai
 14. Abdaly
 15. Abdelati
 16. Abdall
 17. Abdal
 18. Abdalaah
 19. Abdila
 20. Avdala
 21. Abdulan
 22. Abadal
 23. Abadalalh
 24. Abatal
 25. Abd-allah
 26. Abdallahi
 27. Abdel
 28. Abdelaal
 29. Abdelali
 30. Abdelatif
 31. Abdelhak
 32. Abdelhay
 33. Abdella
 34. Abdellah
 35. Abdellati
 36. Abdelli
 37. Abdill
 38. Abdilla
 39. Abdillah
 40. Abdille