Achternaam AbdelatifMeer weten over de achternaam Abdelatif is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelatif in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelatif leven.

De Abdelatif achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelatif, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelatif zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelatif

Bekijk kaart van de achternaam Abdelatif

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelatif ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelatif draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelatif die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelatif vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelatif zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelatif onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelatif in de wereld

 1. Egypte Egypte (5460)
 2. Algerije Algerije (2540)
 3. Marokko Marokko (613)
 4. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (474)
 5. Frankrijk Frankrijk (117)
 6. Tunesië Tunesië (111)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (54)
 8. Qatar Qatar (53)
 9. Spanje Spanje (43)
 10. Mauritanië Mauritanië (36)
 11. Koeweit Koeweit (28)
 12. Soedan Soedan (25)
 13. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (11)
 14. Tsjaad Tsjaad (9)
 15. Canada Canada (8)
 16. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (2)
 17. Albanië Albanië (2)
 18. België België (2)
 19. Kameroen Kameroen (2)
 20. Duitsland Duitsland (2)
 21. Maleisië Maleisië (2)
 22. Nederland Nederland (2)
 23. Venezuela Venezuela (1)
 24. Zwitserland Zwitserland (1)
 25. Cyprus Cyprus (1)
 26. Engeland Engeland (1)
 27. Jordanië Jordanië (1)
 28. Libanon Libanon (1)
 29. Zweden Zweden (1)
 30. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelatif hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelatif in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelatif de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelatif een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelatif. Dit komt doordat de achternaam Abdelatif vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelatif hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelatif maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelatif, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelatif, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelatif met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdellatif
 2. Abdulatif
 3. Abdelatef
 4. Abdelati
 5. Abdeltif
 6. Abdelali
 7. Abdelaziz
 8. Abdellati
 9. Abdullatif
 10. Abdelasis
 11. Abdeladim
 12. Abdelaati
 13. Abdelazis
 14. Abdelahi
 15. Abdel latif
 16. Abdelazid
 17. Abd-elaziz
 18. Abdalahi
 19. Abdela
 20. Abdelaal
 21. Abdelah
 22. Abdelfatah
 23. Abdelhadi
 24. Abdelhafid
 25. Abdelhakim
 26. Abdelhalim
 27. Abdelhamid
 28. Abdelkarim
 29. Abdelkrim
 30. Abdellahi
 31. Abdelli
 32. Abdelmajid
 33. Abdelmalik
 34. Abdelnabi
 35. Abdelrahim
 36. Abdulahi
 37. Abdulai
 38. Abdularuf
 39. Abdulaziz
 40. Abdul-latif