Achternaam AbadalalhMeer weten over de achternaam Abadalalh is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abadalalh in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abadalalh leven.

De Abadalalh achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abadalalh, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abadalalh zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abadalalh

Bekijk kaart van de achternaam Abadalalh

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abadalalh ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abadalalh draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abadalalh die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abadalalh vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abadalalh zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abadalalh onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abadalalh in de wereld

 1. Pakistan Pakistan (165557)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abadalalh hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abadalalh in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abadalalh de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abadalalh een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abadalalh enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abadalalh stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abadalalh.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abadalalh hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abadalalh maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abadalalh veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abadalalh, zoals we kunnen zien.

 1. Abdalah
 2. Abdalaah
 3. Abadal
 4. Abadilla
 5. Abdala
 6. Abdalahe
 7. Abdalahi
 8. Abdalla
 9. Abdallah
 10. Abdelah
 11. Abdelali
 12. Abdulah
 13. Abdall
 14. Abdalat
 15. Abadillo
 16. Abatal
 17. Abatelli
 18. Abd-allah
 19. Abdali
 20. Abdallahi
 21. Abdela
 22. Abdelaal
 23. Abdelilah
 24. Abdella
 25. Abdellah
 26. Abdelli
 27. Abdill
 28. Abdilla
 29. Abdillah
 30. Abdille
 31. Abdola
 32. Abdula
 33. Abdulahi
 34. Abdulai
 35. Abdulla
 36. Abdullah
 37. Abdulle
 38. Abedillo
 39. Abdollah
 40. Abdaly