Achternaam AbdelelahMeer weten over de achternaam Abdelelah is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelelah in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelelah leven.

De Abdelelah achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelelah, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelelah zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelelah

Bekijk kaart van de achternaam Abdelelah

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelelah ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelelah draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelelah die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelelah vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelelah zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelelah onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelelah in de wereld

 1. Egypte Egypte (244)
 2. Engeland Engeland (1)
 3. Griekenland Griekenland (1)
 4. Marokko Marokko (1)
 5. Maleisië Maleisië (1)
 6. Qatar Qatar (1)
 7. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 8. Soedan Soedan (1)
 9. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelelah hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelelah in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelelah de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelelah een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdelelah enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelelah. Dit komt doordat de achternaam Abdelelah vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelelah stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelelah.

 1. Abdelilah
 2. Abdellah
 3. Abdel-lah
 4. Abdel lah
 5. Abdallah
 6. Abdelah
 7. Abdella
 8. Abdellahi
 9. Abdillah
 10. Abdullah
 11. Abdollah
 12. Abdelillah
 13. Abdelhilah
 14. Abdelfetah
 15. Abdellilah
 16. Abdeallah
 17. Abd-allah
 18. Abdalla
 19. Abdallahi
 20. Abdela
 21. Abdelaal
 22. Abdelali
 23. Abdelfatah
 24. Abdelhak
 25. Abdelhay
 26. Abdellati
 27. Abdelli
 28. Abdelmalak
 29. Abdelsalam
 30. Abdilla
 31. Abdillahi
 32. Abdollahi
 33. Abdulah
 34. Abdulla
 35. Abdullahi
 36. Abdullahu
 37. Abdalah
 38. Abdelouahd
 39. Abdelhai
 40. Abduallah