Achternaam AbdelfetahMeer weten over de achternaam Abdelfetah is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelfetah in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelfetah leven.

De Abdelfetah achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelfetah, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelfetah zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelfetah

Bekijk kaart van de achternaam Abdelfetah

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelfetah ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelfetah draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelfetah die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelfetah vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelfetah zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelfetah onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelfetah in de wereld

 1. Algerije Algerije (5)
 2. Frankrijk Frankrijk (1)
 3. Griekenland Griekenland (1)
 4. Marokko Marokko (1)
 5. Mauritanië Mauritanië (1)
 6. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelfetah hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelfetah in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelfetah de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelfetah een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelfetah. Dit komt doordat de achternaam Abdelfetah vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelfetah stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelfetah.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelfetah hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelfetah maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelfetah, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelfetah, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelfetah met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelfatah
 2. Abdelfettah
 3. Abdelfattah
 4. Abdelelah
 5. Abdel-fatah
 6. Abdelah
 7. Abdelilah
 8. Abdellah
 9. Abdelillah
 10. Abdelhilah
 11. Abdellilah
 12. Abdel fattah
 13. Abdel-lah
 14. Abdel lah
 15. Abdallah
 16. Abdela
 17. Abdelaal
 18. Abdelatif
 19. Abdelhak
 20. Abdelhay
 21. Abdeljawad
 22. Abdelkerim
 23. Abdella
 24. Abdellahi
 25. Abdellati
 26. Abdellatif
 27. Abdelmalak
 28. Abdelmessih
 29. Abdelraza
 30. Abdelsalam
 31. Abdelwahab
 32. Abdillah
 33. Abdulah
 34. Abdullah
 35. Abdollah
 36. Abdalah
 37. Abdelatef
 38. Abdelati
 39. Abdelouahd
 40. Abdelhai