Achternaam Abdel-fatahMeer weten over de achternaam Abdel-fatah is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel-fatah in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel-fatah leven.

De Abdel-fatah achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel-fatah, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel-fatah zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel-fatah

Bekijk kaart van de achternaam Abdel-fatah

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel-fatah ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel-fatah draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel-fatah die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel-fatah vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel-fatah zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel-fatah onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel-fatah in de wereld

 1. Egypte Egypte (1068)
 2. Australië Australië (6)
 3. Spanje Spanje (5)
 4. Engeland Engeland (2)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 6. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 7. Canada Canada (1)
 8. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 9. Soedan Soedan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel-fatah hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel-fatah in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel-fatah de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel-fatah een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdel-fatah enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

 1. Abdelfatah
 2. Abdelfattah
 3. Abdelfetah
 4. Abdel fattah
 5. Abdel-salam
 6. Abdel-sattar
 7. Abdel-wahab
 8. Abdelfettah
 9. Abdel-lah
 10. Abdel-rahman
 11. Abdelaal
 12. Abdelah
 13. Abdelatif
 14. Abdelilah
 15. Abdeljawad
 16. Abdellah
 17. Abdellati
 18. Abdellatif
 19. Abdelmalak
 20. Abdelouahab
 21. Abdelraza
 22. Abdelsalam
 23. Abdelwahab
 24. Abdul-ahad
 25. Abdul-salam
 26. Abdul-samad
 27. Abdul-sattar
 28. Abdul-latif
 29. Abdel-wahid
 30. Abdel-zahra
 31. Abdel-hadi
 32. Abdelatef
 33. Abdelelah
 34. Abdelati
 35. Abdelillah
 36. Abdelhilah
 37. Abdelwahad
 38. Abdeljalak
 39. Abdeljalal
 40. Abdelouahad