Achternaam Abdel-wahidMeer weten over de achternaam Abdel-wahid is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel-wahid in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel-wahid leven.

De Abdel-wahid achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel-wahid, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel-wahid zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel-wahid

Bekijk kaart van de achternaam Abdel-wahid

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel-wahid ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel-wahid draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel-wahid die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel-wahid vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel-wahid zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel-wahid onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel-wahid in de wereld

 1. Tsjaad Tsjaad (770)
 2. Egypte Egypte (4)
 3. Irak Irak (4)
 4. Jemen Jemen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel-wahid hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel-wahid in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel-wahid de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel-wahid een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdel-wahid enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel-wahid. Dit komt doordat de achternaam Abdel-wahid vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdel-wahid veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdel-wahid, zoals we kunnen zien.

 1. Abdul-wahid
 2. Abdelwahid
 3. Abdel wahid
 4. Abdel-wahab
 5. Abdeluahid
 6. Abdelwahad
 7. Abdelwahed
 8. Abdelouahid
 9. Abdelhafid
 10. Abdelhamid
 11. Abdellahi
 12. Abdelmajid
 13. Abdelouahed
 14. Abdelrahim
 15. Abdelwahab
 16. Abdul-ahad
 17. Abdul-hamid
 18. Abdul-majid
 19. Abdul-rahim
 20. Abdul-rashid
 21. Abdul-wadud
 22. Abdul-wakil
 23. Abdul-zahir
 24. Abdel-zahra
 25. Abdel-hadi
 26. Abdelouahd
 27. Abdelmayid
 28. Abdelouahad
 29. Abdel wahab
 30. Abdeluahed
 31. Abdelahi
 32. Abdel hamid
 33. Abdel sahib
 34. Abdel rahim
 35. Abdelmagid
 36. Abdel-lah
 37. Abdelhuahed
 38. Abdelazid
 39. Abd-el-aziz
 40. Abdalahi