Achternaam Abdel wahidMeer weten over de achternaam Abdel wahid is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel wahid in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel wahid leven.

De Abdel wahid achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel wahid, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel wahid zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel wahid

Bekijk kaart van de achternaam Abdel wahid

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel wahid ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel wahid draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel wahid die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel wahid vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel wahid zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel wahid onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel wahid in de wereld

 1. Irak Irak (48506)
 2. Jemen Jemen (6993)
 3. Koeweit Koeweit (386)
 4. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (362)
 5. Libanon Libanon (71)
 6. Jordanië Jordanië (53)
 7. Syrië Syrië (41)
 8. Palestijns Gebied Palestijns Gebied (12)
 9. Tunesië Tunesië (9)
 10. Oman Oman (7)
 11. Algerije Algerije (2)
 12. Engeland Engeland (1)
 13. Israël Israël (1)
 14. Niger Niger (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel wahid hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel wahid in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel wahid de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel wahid een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel wahid. Dit komt doordat de achternaam Abdel wahid vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdel wahid hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel wahid maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdel wahid veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdel wahid, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdel wahid, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdel wahid, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdel wahid met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdel-wahid
 2. Abdelwahid
 3. Abdul-wahid
 4. Abdeluahid
 5. Abdelwahad
 6. Abdelwahed
 7. Abdel wahab
 8. Abdelouahid
 9. Abdel hamid
 10. Abdel sahib
 11. Abdel rahim
 12. Abdelhafid
 13. Abdelhamid
 14. Abdellahi
 15. Abdelmajid
 16. Abdelouahed
 17. Abdelrahim
 18. Abdelwahab
 19. Abdel-wahab
 20. Abdelouahd
 21. Abdelmayid
 22. Abdelouahad
 23. Abdul majid
 24. Abdul hamid
 25. Abdel hadi
 26. Abdel zahra
 27. Abdeluahed
 28. Abdelahi
 29. Abdel gawad
 30. Abdel nabi
 31. Abdel latif
 32. Abdel halim
 33. Abdel mahdi
 34. Abdel baki
 35. Abdel wassa
 36. Abdelmagid
 37. Abd el hamid
 38. Abd el wahab
 39. Abdool wahed
 40. Abdel lah