Achternaam Abd-allahMeer weten over de achternaam Abd-allah is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abd-allah in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abd-allah leven.

De Abd-allah achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abd-allah, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abd-allah zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abd-allah

Bekijk kaart van de achternaam Abd-allah

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abd-allah ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abd-allah draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abd-allah die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abd-allah vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abd-allah zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abd-allah onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abd-allah in de wereld

 1. Egypte Egypte (4424)
 2. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (398)
 3. Soedan Soedan (25)
 4. Qatar Qatar (9)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (7)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (7)
 7. Bulgarije Bulgarije (5)
 8. Ghana Ghana (4)
 9. Koeweit Koeweit (4)
 10. Engeland Engeland (3)
 11. Nigeria Nigeria (3)
 12. Jordanië Jordanië (2)
 13. Syrië Syrië (2)
 14. Angola Angola (1)
 15. Australië Australië (1)
 16. Algerije Algerije (1)
 17. Spanje Spanje (1)
 18. Frankrijk Frankrijk (1)
 19. Irak Irak (1)
 20. Kazachstan Kazachstan (1)
 21. Zweden Zweden (1)
 22. Tunesië Tunesië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abd-allah hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abd-allah in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abd-allah de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abd-allah een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abd-allah. Dit komt doordat de achternaam Abd-allah vaak mutaties heeft ondergaan.

 1. Abdallah
 2. Abduallah
 3. Abd allah
 4. Abdeallah
 5. Abdalla
 6. Abdallahi
 7. Abdellah
 8. Abdillah
 9. Abdullah
 10. Abdollah
 11. Abdalah
 12. Abdoullah
 13. Abdalaah
 14. Abdala
 15. Abdalahe
 16. Abdalahi
 17. Abdelah
 18. Abdelilah
 19. Abdella
 20. Abdellahi
 21. Abdilla
 22. Abdillahi
 23. Abdollahi
 24. Abdulah
 25. Abdulla
 26. Abdullahi
 27. Abdullahu
 28. Abdelelah
 29. Abdelillah
 30. Aabdullah
 31. Abdellilah
 32. Abdall
 33. Abdalat
 34. Abdoullahi
 35. Abdhulla
 36. Abeidallah
 37. Abdel-lah
 38. Abdylla
 39. Abdel lah
 40. Abadalalh