Achternaam AbdalahiMeer weten over de achternaam Abdalahi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdalahi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdalahi leven.

De Abdalahi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdalahi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdalahi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdalahi

Bekijk kaart van de achternaam Abdalahi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdalahi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdalahi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdalahi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdalahi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdalahi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdalahi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdalahi in de wereld

 1. Mauritanië Mauritanië (105)
 2. Niger Niger (70)
 3. Spanje Spanje (27)
 4. Nigeria Nigeria (24)
 5. Iran Iran (17)
 6. Algerije Algerije (3)
 7. Italië Italië (1)
 8. Kenia Kenia (1)
 9. Mali Mali (1)
 10. Somalië Somalië (1)
 11. Tanzania Tanzania (1)
 12. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdalahi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdalahi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdalahi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdalahi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdalahi enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdalahi. Dit komt doordat de achternaam Abdalahi vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdalahi hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdalahi maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdalahe
 2. Abdallahi
 3. Abdulahi
 4. Abdalah
 5. Abdelahi
 6. Abdala
 7. Abdali
 8. Abdallah
 9. Abdelah
 10. Abdelali
 11. Abdellahi
 12. Abdillahi
 13. Abdollahi
 14. Abdulah
 15. Abdulai
 16. Abdullahi
 17. Abdoulahi
 18. Abdelati
 19. Abdalaah
 20. Abdalat
 21. Abdulahu
 22. Abdalnabi
 23. Abadalalh
 24. Abd-allah
 25. Abdalla
 26. Abdallaoui
 27. Abdela
 28. Abdelaal
 29. Abdelatif
 30. Abdelaziz
 31. Abdelhadi
 32. Abdellah
 33. Abdellati
 34. Abdelli
 35. Abdelnabi
 36. Abdelrahim
 37. Abdillah
 38. Abdola
 39. Abdula
 40. Abdulahad