Achternaam AbdalnabiMeer weten over de achternaam Abdalnabi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdalnabi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdalnabi leven.

De Abdalnabi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdalnabi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdalnabi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdalnabi

Bekijk kaart van de achternaam Abdalnabi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdalnabi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdalnabi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdalnabi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdalnabi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdalnabi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdalnabi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdalnabi in de wereld

 1. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (239)
 2. Egypte Egypte (153)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (10)
 4. Soedan Soedan (9)
 5. Jordanië Jordanië (2)
 6. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 7. Duitsland Duitsland (1)
 8. Frankrijk Frankrijk (1)
 9. Engeland Engeland (1)
 10. Irak Irak (1)
 11. Libië Libië (1)
 12. Noorwegen Noorwegen (1)
 13. Tsjaad Tsjaad (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdalnabi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdalnabi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdalnabi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdalnabi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdalnabi enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdalnabi. Dit komt doordat de achternaam Abdalnabi vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdalnabi stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdalnabi.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdalnabi hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdalnabi maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdalnabi veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdalnabi, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdalnabi, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdalnabi, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdalnabi met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelnabi
 2. Abdulnabi
 3. Abdalahi
 4. Abdallahi
 5. Abdel nabi
 6. Abdelnebi
 7. Abdala
 8. Abdalahe
 9. Abdali
 10. Abdalla
 11. Abdallah
 12. Abdallaoui
 13. Abdelali
 14. Abdelhadi
 15. Abdellahi
 16. Abdellati
 17. Abdillahi
 18. Abdollahi
 19. Abdulahi
 20. Abdulai
 21. Abdulhadi
 22. Abdullahi
 23. Abdulrab
 24. Abdalah
 25. Abdelati
 26. Abdelhai
 27. Abdelgani
 28. Abdelhabib
 29. Abdelbaki
 30. Abdelaati
 31. Abdelaali
 32. Abdelkabir
 33. Abdellali
 34. Abdul-ali
 35. Abdalaah
 36. Abdalat
 37. Abdelahi
 38. Abdelbari
 39. Abdellawi
 40. Abdulbaki