Achternaam AbdelkabirMeer weten over de achternaam Abdelkabir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelkabir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelkabir leven.

De Abdelkabir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelkabir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelkabir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelkabir

Bekijk kaart van de achternaam Abdelkabir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelkabir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelkabir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelkabir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelkabir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelkabir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelkabir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelkabir in de wereld

 1. Marokko Marokko (409)
 2. Algerije Algerije (9)
 3. Egypte Egypte (4)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (2)
 5. Spanje Spanje (1)
 6. Frankrijk Frankrijk (1)
 7. Italië Italië (1)
 8. Koeweit Koeweit (1)
 9. Rusland Rusland (1)
 10. Tunesië Tunesië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelkabir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelkabir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelkabir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelkabir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdelkabir enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelkabir. Dit komt doordat de achternaam Abdelkabir vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelkabir stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelkabir.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelkabir hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelkabir maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelkabir, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelkabir, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelkabir met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelkbir
 2. Abdelkebir
 3. Abdelkadir
 4. Abdeljaber
 5. Abdelkader
 6. Abdelkarim
 7. Abdelnabi
 8. Abdulkadir
 9. Abdelgadir
 10. Abdelhabib
 11. Abdelkarin
 12. Abdeljabar
 13. Abdelali
 14. Abdelatif
 15. Abdelaziz
 16. Abdelhadi
 17. Abdelhafid
 18. Abdelhakim
 19. Abdelhalim
 20. Abdelhamid
 21. Abdelkamel
 22. Abdelkazem
 23. Abdelkerim
 24. Abdelkrim
 25. Abdellahi
 26. Abdellati
 27. Abdellatif
 28. Abdelmajid
 29. Abdelmalik
 30. Abdelqader
 31. Abdelrahim
 32. Abdul-amir
 33. Abdulkarim
 34. Abdulnabi
 35. Abdeljabbar
 36. Abdelati
 37. Abdelkhalik
 38. Abdeljalil
 39. Abdelmayid
 40. Abdelhai