Achternaam AbdelmalikMeer weten over de achternaam Abdelmalik is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelmalik in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelmalik leven.

De Abdelmalik achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelmalik, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelmalik zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelmalik

Bekijk kaart van de achternaam Abdelmalik

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelmalik ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelmalik draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelmalik die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelmalik vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelmalik zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelmalik onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelmalik in de wereld

 1. Egypte Egypte (1092)
 2. Marokko Marokko (136)
 3. Verenigde Staten Verenigde Staten (70)
 4. Spanje Spanje (68)
 5. Algerije Algerije (51)
 6. Canada Canada (36)
 7. Australië Australië (9)
 8. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (6)
 9. Nederland Nederland (6)
 10. Qatar Qatar (6)
 11. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (4)
 12. Soedan Soedan (4)
 13. Tsjaad Tsjaad (4)
 14. Engeland Engeland (2)
 15. België België (1)
 16. Zwitserland Zwitserland (1)
 17. Frankrijk Frankrijk (1)
 18. Libië Libië (1)
 19. Mauritanië Mauritanië (1)
 20. Maleisië Maleisië (1)
 21. Filipijnen Filipijnen (1)
 22. Tunesië Tunesië (1)
 23. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelmalik hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelmalik in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelmalik de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelmalik een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdelmalik enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelmalik. Dit komt doordat de achternaam Abdelmalik vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelmalik veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelmalik, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelmalik, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelmalik, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelmalik met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelmalak
 2. Abdelmalek
 3. Abdulmalik
 4. Abdelali
 5. Abdelhalim
 6. Abdelmajid
 7. Abdelmalki
 8. Abdelkhalik
 9. Abdeljalil
 10. Abdelmayid
 11. Abdalmalak
 12. Abdeljalak
 13. Abdelaali
 14. Abdelhalak
 15. Abdellali
 16. Abdul malik
 17. Abdelmagid
 18. Abdelmalack
 19. Abdelaal
 20. Abdelatif
 21. Abdelaziz
 22. Abdelhadi
 23. Abdelhafid
 24. Abdelhak
 25. Abdelhakim
 26. Abdelhamid
 27. Abdelkarim
 28. Abdelkhalek
 29. Abdellahi
 30. Abdellati
 31. Abdellatif
 32. Abdelli
 33. Abdelmanje
 34. Abdelnabi
 35. Abdelrahim
 36. Abdelsalam
 37. Abdelgadir
 38. Abdelati
 39. Abdelmadjid
 40. Abdelhai