Achternaam AbdelwahidMeer weten over de achternaam Abdelwahid is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelwahid in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelwahid leven.

De Abdelwahid achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelwahid, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelwahid zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelwahid

Bekijk kaart van de achternaam Abdelwahid

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelwahid ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelwahid draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelwahid die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelwahid vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelwahid zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelwahid onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelwahid in de wereld

 1. Soedan Soedan (4200)
 2. Tsjaad Tsjaad (867)
 3. Egypte Egypte (427)
 4. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (239)
 5. Marokko Marokko (204)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (19)
 7. Qatar Qatar (9)
 8. Koeweit Koeweit (4)
 9. Algerije Algerije (3)
 10. Maleisië Maleisië (3)
 11. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 12. Zweden Zweden (2)
 13. Canada Canada (1)
 14. Zwitserland Zwitserland (1)
 15. Kameroen Kameroen (1)
 16. Spanje Spanje (1)
 17. Schotland Schotland (1)
 18. Italië Italië (1)
 19. Jordanië Jordanië (1)
 20. Libië Libië (1)
 21. Mauritanië Mauritanië (1)
 22. Nederland Nederland (1)
 23. Oman Oman (1)
 24. Tunesië Tunesië (1)
 25. Jemen Jemen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelwahid hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelwahid in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelwahid de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelwahid een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelwahid. Dit komt doordat de achternaam Abdelwahid vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelwahid stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelwahid.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelwahid veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelwahid, zoals we kunnen zien.

 1. Abdel-wahid
 2. Abdeluahid
 3. Abdelwahad
 4. Abdelwahed
 5. Abdel wahid
 6. Abdelhafid
 7. Abdelhamid
 8. Abdellahi
 9. Abdelmajid
 10. Abdelrahim
 11. Abdelwahab
 12. Abdul-wahid
 13. Abdelmayid
 14. Abdelouahid
 15. Abdeluahed
 16. Abdelahi
 17. Abdelmagid
 18. Abdelazid
 19. Abdalahi
 20. Abdallahi
 21. Abdelah
 22. Abdelali
 23. Abdelatif
 24. Abdelaziz
 25. Abdelhadi
 26. Abdelhakim
 27. Abdelhalim
 28. Abdeljawad
 29. Abdelkarim
 30. Abdellah
 31. Abdellati
 32. Abdellatif
 33. Abdelmalik
 34. Abdelnabi
 35. Abdelouahed
 36. Abdelsayed
 37. Abdillahi
 38. Abdollahi
 39. Abdul-ahad
 40. Abdulahad