Achternaam AbdelmagidMeer weten over de achternaam Abdelmagid is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelmagid in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelmagid leven.

De Abdelmagid achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelmagid, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelmagid zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelmagid

Bekijk kaart van de achternaam Abdelmagid

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelmagid ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelmagid draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelmagid die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelmagid vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelmagid zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelmagid onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelmagid in de wereld

 1. Soedan Soedan (16800)
 2. Egypte Egypte (1068)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (636)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (89)
 5. Qatar Qatar (62)
 6. Canada Canada (23)
 7. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (13)
 8. Engeland Engeland (11)
 9. Oman Oman (10)
 10. Zweden Zweden (4)
 11. Tunesië Tunesië (4)
 12. Frankrijk Frankrijk (2)
 13. Thailand Thailand (2)
 14. België België (1)
 15. Zwitserland Zwitserland (1)
 16. Schotland Schotland (1)
 17. Wales Wales (1)
 18. Italië Italië (1)
 19. Japan Japan (1)
 20. Koeweit Koeweit (1)
 21. Maleisië Maleisië (1)
 22. Filipijnen Filipijnen (1)
 23. Oekraïne Oekraïne (1)
 24. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelmagid hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelmagid in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelmagid de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelmagid een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdelmagid enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelmagid hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelmagid maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelmagid veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelmagid, zoals we kunnen zien.

 1. Abdelmajid
 2. Abdelmayid
 3. Abdelhafid
 4. Abdelhamid
 5. Abdelmalik
 6. Abdelmadjid
 7. Abdeluahid
 8. Abdelwahid
 9. Abdelmjid
 10. Abdelazid
 11. Abdelali
 12. Abdelatif
 13. Abdelaziz
 14. Abdelhadi
 15. Abdelhakim
 16. Abdelhalim
 17. Abdeljawad
 18. Abdelkarim
 19. Abdellahi
 20. Abdellati
 21. Abdellatif
 22. Abdelmalak
 23. Abdelmalek
 24. Abdelmalki
 25. Abdelmanje
 26. Abdelnabi
 27. Abdelrahim
 28. Abdelsayed
 29. Abdul-majid
 30. Abdulhamid
 31. Abdulmalik
 32. Abdel-wahid
 33. Abdelgadir
 34. Abdelati
 35. Abdeljalil
 36. Abdelhai
 37. Abdellaziz
 38. Abdelmonim
 39. Abdelwahad
 40. Abdelgani