Achternaam AbdelsayedMeer weten over de achternaam Abdelsayed is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelsayed in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelsayed leven.

De Abdelsayed achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelsayed, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelsayed zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelsayed

Bekijk kaart van de achternaam Abdelsayed

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelsayed ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelsayed draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelsayed die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelsayed vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelsayed zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelsayed onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelsayed in de wereld

 1. Egypte Egypte (4004)
 2. Verenigde Staten Verenigde Staten (347)
 3. Canada Canada (77)
 4. Australië Australië (17)
 5. Duitsland Duitsland (11)
 6. Engeland Engeland (10)
 7. Italië Italië (5)
 8. Zweden Zweden (5)
 9. Griekenland Griekenland (4)
 10. Soedan Soedan (4)
 11. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 12. Nederland Nederland (2)
 13. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 14. Cyprus Cyprus (1)
 15. Algerije Algerije (1)
 16. Frankrijk Frankrijk (1)
 17. Noord-Ierland Noord-Ierland (1)
 18. Schotland Schotland (1)
 19. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 20. Filipijnen Filipijnen (1)
 21. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelsayed hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelsayed in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelsayed de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelsayed een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelsayed stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelsayed.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelsayed, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelsayed, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelsayed met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdulsayed
 2. Abdelmayid
 3. Abdelhamed
 4. Abdelwahed
 5. Abdeluahed
 6. Abdelhafid
 7. Abdelhamid
 8. Abdelhay
 9. Abdeljaber
 10. Abdeljawad
 11. Abdelkader
 12. Abdelkamel
 13. Abdelkazem
 14. Abdelmajid
 15. Abdelmalek
 16. Abdelouahed
 17. Abdelqader
 18. Abdelsalam
 19. Abdullayev
 20. Abdelatef
 21. Abdeluahid
 22. Abdelwahad
 23. Abdelwahid
 24. Abdelhakem
 25. Abdel dayem
 26. Abdullayew
 27. Abdelmagid
 28. Abdeljaoued
 29. Abdelhuahed
 30. Abdelazid
 31. Abdalahe
 32. Abdel-salam
 33. Abdela
 34. Abdelaal
 35. Abdelah
 36. Abdelali
 37. Abdelatif
 38. Abdelaziz
 39. Abdelfatah
 40. Abdelhadi