Achternaam Abdel dayemMeer weten over de achternaam Abdel dayem is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel dayem in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel dayem leven.

De Abdel dayem achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel dayem, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel dayem zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel dayem

Bekijk kaart van de achternaam Abdel dayem

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel dayem ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel dayem draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel dayem die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel dayem vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel dayem zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel dayem onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel dayem in de wereld

 1. Palestijns Gebied Palestijns Gebied (1202)
 2. Egypte Egypte (641)
 3. Irak Irak (262)
 4. Koeweit Koeweit (145)
 5. Syrië Syrië (104)
 6. Jordanië Jordanië (59)
 7. Jemen Jemen (17)
 8. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (6)
 9. Canada Canada (4)
 10. Zwitserland Zwitserland (1)
 11. Zweden Zweden (1)
 12. Thailand Thailand (1)
 13. Tunesië Tunesië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel dayem hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel dayem in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel dayem de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel dayem een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel dayem. Dit komt doordat de achternaam Abdel dayem vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdel dayem stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel dayem.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdel dayem hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel dayem maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdel dayem, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdel dayem, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdel dayem met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelkazem
 2. Abdelsayed
 3. Abdel salam
 4. Abdelhakem
 5. Abdel naser
 6. Abdel razek
 7. Abdel halim
 8. Abdel rahim
 9. Abdel raeeb
 10. Abdel kader
 11. Abdel kamel
 12. Abdel-salam
 13. Abdelhakim
 14. Abdelhalim
 15. Abdelhay
 16. Abdeljaber
 17. Abdelkader
 18. Abdelkamel
 19. Abdelkarim
 20. Abdelkhalek
 21. Abdelmalek
 22. Abdelouahed
 23. Abdelqader
 24. Abdelrahim
 25. Abdelsalam
 26. Abdullayev
 27. Abdyldaev
 28. Abdelatef
 29. Abdulsayed
 30. Abdelmayid
 31. Abdelkhaleq
 32. Abdelhamed
 33. Abd el azim
 34. Abdelwahed
 35. Abdeladim
 36. Abdel hadi
 37. Abdel zahra
 38. Abdel wahid
 39. Abdel wahab
 40. Abdul karim