Achternaam Abdel sadaMeer weten over de achternaam Abdel sada is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel sada in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel sada leven.

De Abdel sada achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel sada, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel sada zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel sada

Bekijk kaart van de achternaam Abdel sada

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel sada ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel sada draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel sada die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel sada vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel sada zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel sada onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel sada in de wereld

 1. Irak Irak (42805)
 2. Koeweit Koeweit (1)
 3. Jemen Jemen (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel sada hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel sada in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel sada de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel sada een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdel sada enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdel sada, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdel sada, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdel sada met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdel hadi
 2. Abdel salam
 3. Abdel-salam
 4. Abdelhadi
 5. Abdelhady
 6. Abdelraza
 7. Abdelsalam
 8. Abdel-hadi
 9. Abdel zahra
 10. Abdel wahab
 11. Abdel sattar
 12. Abdul samad
 13. Abdul satar
 14. Abdel aal
 15. Abdel gawad
 16. Abdel nabi
 17. Abdel sahib
 18. Abdel abas
 19. Abdel mahdi
 20. Abdel baki
 21. Abdel wassa
 22. Abdel kader
 23. Abdel lah
 24. Abdel-sattar
 25. Abdela
 26. Abdelaal
 27. Abdelah
 28. Abdelali
 29. Abdelfatah
 30. Abdelghani
 31. Abdelhak
 32. Abdelhay
 33. Abdelilah
 34. Abdeljawad
 35. Abdelkader
 36. Abdella
 37. Abdellah
 38. Abdellahi
 39. Abdellati
 40. Abdelmalak