Achternaam Abdel sattarMeer weten over de achternaam Abdel sattar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel sattar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel sattar leven.

De Abdel sattar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel sattar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel sattar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel sattar

Bekijk kaart van de achternaam Abdel sattar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel sattar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel sattar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel sattar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel sattar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel sattar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel sattar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel sattar in de wereld

 1. Irak Irak (27263)
 2. Egypte Egypte (946)
 3. Jemen Jemen (604)
 4. Koeweit Koeweit (251)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (249)
 6. Syrië Syrië (226)
 7. Libanon Libanon (41)
 8. Zwitserland Zwitserland (4)
 9. Canada Canada (1)
 10. Noorwegen Noorwegen (1)
 11. Oman Oman (1)
 12. Filipijnen Filipijnen (1)
 13. Tunesië Tunesië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel sattar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel sattar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel sattar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel sattar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel sattar. Dit komt doordat de achternaam Abdel sattar vaak mutaties heeft ondergaan.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdel sattar, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdel sattar, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdel sattar met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdel-sattar
 2. Abdul sattar
 3. Abdul-sattar
 4. Abdul satar
 5. Abdel fattah
 6. Abdelfattah
 7. Abdel salam
 8. Abdel sada
 9. Abdulsatar
 10. Abdel-salam
 11. Abdelfatah
 12. Abdelsalam
 13. Abdeljabbar
 14. Abdelfettah
 15. Abdul jabbar
 16. Abdel zahra
 17. Abdel wahab
 18. Abdul samad
 19. Abdel naser
 20. Abdel aal
 21. Abdul jabar
 22. Abdel gawad
 23. Abdel latif
 24. Abdel sahib
 25. Abdel abas
 26. Abdel wassa
 27. Abdel-fatah
 28. Abdel rahman
 29. Abdel kader
 30. Abdeljabar
 31. Abdel-rahman
 32. Abdelaal
 33. Abdelatif
 34. Abdeljaber
 35. Abdeljawad
 36. Abdelkader
 37. Abdellati
 38. Abdellatif
 39. Abdelmalak
 40. Abdelouahab