Achternaam Abdul jabarMeer weten over de achternaam Abdul jabar is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul jabar in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul jabar leven.

De Abdul jabar achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul jabar, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul jabar zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul jabar

Bekijk kaart van de achternaam Abdul jabar

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul jabar ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul jabar draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul jabar die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul jabar vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul jabar zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul jabar onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul jabar in de wereld

 1. Pakistan Pakistan (14455)
 2. Filipijnen Filipijnen (83)
 3. Singapore Singapore (13)
 4. Maleisië Maleisië (11)
 5. Nigeria Nigeria (8)
 6. Zweden Zweden (8)
 7. Noorwegen Noorwegen (5)
 8. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (4)
 9. Brazilië Brazilië (2)
 10. Canada Canada (2)
 11. Engeland Engeland (2)
 12. Frankrijk Frankrijk (1)
 13. Wales Wales (1)
 14. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul jabar hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul jabar in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul jabar de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul jabar een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul jabar stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul jabar.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdul jabar hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul jabar maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdul jabar veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdul jabar, zoals we kunnen zien.

 1. Abdul jabbar
 2. Abdul-jabbar
 3. Abduljabbar
 4. Abdul satar
 5. Abdeljabar
 6. Abdeljaber
 7. Abdeljabbar
 8. Abdul amir
 9. Abdul gadir
 10. Abdul samad
 11. Abdul sattar
 12. Abdul jalil
 13. Abdul hanan
 14. Abdulsatar
 15. Abdul nasir
 16. Abdul bari
 17. Abdul razaq
 18. Abdel abas
 19. Abdeljawad
 20. Abdul-ahad
 21. Abdul-amir
 22. Abdul-basir
 23. Abdul-ghafar
 24. Abdul-jalil
 25. Abdul-qadir
 26. Abdul-salam
 27. Abdul-samad
 28. Abdul-sattar
 29. Abdul-zahir
 30. Abdulahad
 31. Abdulkadir
 32. Abdulnabi
 33. Abdulrab
 34. Abdeljalak
 35. Abdeljalal
 36. Abdul aziz
 37. Abdul majid
 38. Abdul rahman
 39. Abdul hamid
 40. Abdul razzaq