Achternaam Abdul gadirMeer weten over de achternaam Abdul gadir is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul gadir in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul gadir leven.

De Abdul gadir achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul gadir, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul gadir zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul gadir

Bekijk kaart van de achternaam Abdul gadir

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul gadir ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul gadir draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul gadir die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul gadir vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul gadir zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul gadir onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul gadir in de wereld

 1. Maldiven Maldiven (334)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul gadir hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul gadir in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul gadir de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul gadir een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul gadir stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul gadir.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdul gadir hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul gadir maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdul gadir veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdul gadir, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdul gadir, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdul gadir, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdul gadir met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdul gadhir
 2. Abdul-qadir
 3. Abdulkadir
 4. Abdelgadir
 5. Abdul amir
 6. Abdul nasir
 7. Abdul quadir
 8. Abdul-amir
 9. Abdul-basir
 10. Abdul-hadi
 11. Abdul-zahir
 12. Abdulhadi
 13. Abdelkadir
 14. Abdul aziz
 15. Abdul majid
 16. Abdul ghani
 17. Abdul hamid
 18. Abdel hadi
 19. Abdul latif
 20. Abdul karim
 21. Abdul gafoor
 22. Abdul jalil
 23. Abdul ganee
 24. Abdul bari
 25. Abdul satar
 26. Abdul malik
 27. Abdul jabar
 28. Abdul qawi
 29. Abdulkader
 30. Abdel kader
 31. Abdul halim
 32. Abdelhadi
 33. Abdelkader
 34. Abdelqader
 35. Abdul-aziz
 36. Abdul-baqi
 37. Abdul-gafoor
 38. Abdul-ghafar
 39. Abdul-ghafur
 40. Abdul-ghani