Achternaam Abdul karimMeer weten over de achternaam Abdul karim is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdul karim in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdul karim leven.

De Abdul karim achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdul karim, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdul karim zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdul karim

Bekijk kaart van de achternaam Abdul karim

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdul karim ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdul karim draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdul karim die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdul karim vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdul karim zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdul karim onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdul karim in de wereld

 1. Irak Irak (107968)
 2. Pakistan Pakistan (83982)
 3. Jemen Jemen (13016)
 4. Egypte Egypte (8146)
 5. Syrië Syrië (7076)
 6. Koeweit Koeweit (1948)
 7. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1512)
 8. Nigeria Nigeria (1303)
 9. Palestijns Gebied Palestijns Gebied (1134)
 10. Afghanistan Afghanistan (885)
 11. Jordanië Jordanië (198)
 12. Filipijnen Filipijnen (116)
 13. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (100)
 14. Libanon Libanon (87)
 15. India India (83)
 16. Singapore Singapore (81)
 17. Brazilië Brazilië (66)
 18. Thailand Thailand (53)
 19. Maleisië Maleisië (53)
 20. Zweden Zweden (53)
 21. Oeganda Oeganda (37)
 22. Oman Oman (16)
 23. Canada Canada (12)
 24. Engeland Engeland (10)
 25. Noorwegen Noorwegen (6)
 26. Spanje Spanje (5)
 27. Niger Niger (5)
 28. Tunesië Tunesië (4)
 29. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 30. Ivoorkust Ivoorkust (1)
 31. Lesotho Lesotho (1)
 32. Nederland Nederland (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdul karim hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdul karim in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdul karim de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdul karim een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdul karim enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul karim. Dit komt doordat de achternaam Abdul karim vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdul karim stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdul karim.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdul karim veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdul karim, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdul karim, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdul karim, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdul karim met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdul-karim
 2. Abdulkarim
 3. Abdelkarim
 4. Abdul kareem
 5. Abdoulkarim
 6. Abdul bari
 7. Abd el karim
 8. Abdul halim
 9. Abdelkerim
 10. Abdelkrim
 11. Abdul-hakim
 12. Abdul-kareem
 13. Abdul-rahim
 14. Abdulhakim
 15. Abdulkadir
 16. Abdulkareem
 17. Abdulrahim
 18. Abdelkarin
 19. Abdelakrim
 20. Abdul aziz
 21. Abdul amir
 22. Abdul majid
 23. Abdul hamid
 24. Abdul latif
 25. Abdul gadir
 26. Abdul jalil
 27. Abdalkarem
 28. Abdulkarimov
 29. Abdul nasir
 30. Abdul baree
 31. Abdul malik
 32. Abdel halim
 33. Abdel rahim
 34. Abdul qawi
 35. Abdelkariem
 36. Abdelhakim
 37. Abdelhalim
 38. Abdelkazem
 39. Abdelrahim
 40. Abdul-amir