Achternaam AbdoulkarimMeer weten over de achternaam Abdoulkarim is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdoulkarim in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdoulkarim leven.

De Abdoulkarim achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdoulkarim, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdoulkarim zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdoulkarim

Bekijk kaart van de achternaam Abdoulkarim

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdoulkarim ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdoulkarim draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdoulkarim die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdoulkarim vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdoulkarim zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdoulkarim onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdoulkarim in de wereld

 1. Niger Niger (7432)
 2. Kameroen Kameroen (3431)
 3. Comoren Comoren (1326)
 4. Tsjaad Tsjaad (1155)
 5. Mali Mali (839)
 6. Djibouti Djibouti (275)
 7. Burkina Faso Burkina Faso (256)
 8. Benin Benin (39)
 9. België België (11)
 10. Marokko Marokko (9)
 11. Ivoorkust Ivoorkust (7)
 12. Frankrijk Frankrijk (6)
 13. Canada Canada (4)
 14. China China (2)
 15. Engeland Engeland (2)
 16. Australië Australië (1)
 17. Kenia Kenia (1)
 18. Noorwegen Noorwegen (1)
 19. Polen Polen (1)
 20. Rwanda Rwanda (1)
 21. Senegal Senegal (1)
 22. Thailand Thailand (1)
 23. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdoulkarim hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdoulkarim in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdoulkarim de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdoulkarim een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdoulkarim enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdoulkarim. Dit komt doordat de achternaam Abdoulkarim vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdoulkarim stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdoulkarim.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdoulkarim veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdoulkarim, zoals we kunnen zien.

 1. Abdulkarim
 2. Abdelkarim
 3. Abdul-karim
 4. Abdul karim
 5. Abdelkerim
 6. Abdelkrim
 7. Abdulhakim
 8. Abdulkadir
 9. Abdulkareem
 10. Abdulrahim
 11. Abdoulahi
 12. Abdoulkader
 13. Abdelkarin
 14. Abdalkarem
 15. Abdulkarimov
 16. Abdoullahi
 17. Abdoul aziz
 18. Abdelkariem
 19. Abd el karim
 20. Abdelhakim
 21. Abdelhalim
 22. Abdelkazem
 23. Abdelrahim
 24. Abdollahi
 25. Abdoulaye
 26. Abdul-amir
 27. Abdul-aziz
 28. Abdul-hakim
 29. Abdul-kareem
 30. Abdul-rahim
 31. Abdulahi
 32. Abdulai
 33. Abdularuf
 34. Abdulatif
 35. Abdulaziz
 36. Abdulhadi
 37. Abdulhamid
 38. Abdulkhalil
 39. Abdullahi
 40. Abdullatif