Achternaam AbdalkaremMeer weten over de achternaam Abdalkarem is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdalkarem in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdalkarem leven.

De Abdalkarem achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdalkarem, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdalkarem zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdalkarem

Bekijk kaart van de achternaam Abdalkarem

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdalkarem ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdalkarem draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdalkarem die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdalkarem vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdalkarem zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdalkarem onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdalkarem in de wereld

 1. Egypte Egypte (305)
 2. Algerije Algerije (1)
 3. Qatar Qatar (1)
 4. Soedan Soedan (1)
 5. Zweden Zweden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdalkarem hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdalkarem in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdalkarem de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdalkarem een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdalkarem stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdalkarem.

 1. Abdelkarim
 2. Abdelkazem
 3. Abdulkareem
 4. Abdulkarim
 5. Abdelkariem
 6. Abdalahe
 7. Abdelkader
 8. Abdelkamel
 9. Abdelkerim
 10. Abdelkrim
 11. Abdul-kareem
 12. Abdul-karim
 13. Abdelkarin
 14. Abdul karim
 15. Abdul kareem
 16. Abdelhakem
 17. Abdoulkarim
 18. Abdulkader
 19. Abdala
 20. Abdalahi
 21. Abdalla
 22. Abdallah
 23. Abdallahi
 24. Abdallaoui
 25. Abdelhakim
 26. Abdelhalim
 27. Abdeljaber
 28. Abdelkhalek
 29. Abdelmalek
 30. Abdelqader
 31. Abdelrahim
 32. Abdelsalam
 33. Abdelsayed
 34. Abdularuf
 35. Abdulhakim
 36. Abdulkadir
 37. Abdullayev
 38. Abdulraheem
 39. Abdulrahim
 40. Abdyldaev