Achternaam AbdyldaevMeer weten over de achternaam Abdyldaev is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdyldaev in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdyldaev leven.

De Abdyldaev achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdyldaev, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdyldaev zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdyldaev

Bekijk kaart van de achternaam Abdyldaev

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdyldaev ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdyldaev draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdyldaev die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdyldaev vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdyldaev zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdyldaev onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdyldaev in de wereld

 1. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (7501)
 2. Rusland Rusland (127)
 3. Kazachstan Kazachstan (72)
 4. Duitsland Duitsland (2)
 5. Zweden Zweden (2)
 6. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 7. Armenië Armenië (1)
 8. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1)
 9. China China (1)
 10. Libanon Libanon (1)
 11. Noorwegen Noorwegen (1)
 12. Turkije Turkije (1)
 13. Oekraïne Oekraïne (1)
 14. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdyldaev hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdyldaev in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdyldaev de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdyldaev een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdyldaev enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdyldaev. Dit komt doordat de achternaam Abdyldaev vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdyldaev stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdyldaev.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdyldaev hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdyldaev maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdyldaev veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdyldaev, zoals we kunnen zien.

 1. Abdyldaeva
 2. Abdyllaev
 3. Abdullaev
 4. Abdulaev
 5. Abdullayev
 6. Abdullaeva
 7. Abdulloev
 8. Abduloev
 9. Abdulaeva
 10. Abdylla
 11. Abdala
 12. Abdalahe
 13. Abdalahi
 14. Abdalla
 15. Abdallah
 16. Abdallahi
 17. Abdela
 18. Abdelaal
 19. Abdelah
 20. Abdelali
 21. Abdelhadi
 22. Abdelhady
 23. Abdelhak
 24. Abdelhay
 25. Abdeljaber
 26. Abdelkader
 27. Abdelkamel
 28. Abdelkazem
 29. Abdella
 30. Abdellah
 31. Abdellahi
 32. Abdellati
 33. Abdelmalek
 34. Abdelnabi
 35. Abdelqader
 36. Abdelraza
 37. Abdelsayed
 38. Abdilla
 39. Abdillah
 40. Abdillahi