Achternaam AbduloevMeer weten over de achternaam Abduloev is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abduloev in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abduloev leven.

De Abduloev achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abduloev, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abduloev zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abduloev

Bekijk kaart van de achternaam Abduloev

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abduloev ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abduloev draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abduloev die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abduloev vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abduloev zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abduloev onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abduloev in de wereld

 1. Tadzjikistan Tadzjikistan (11213)
 2. Rusland Rusland (301)
 3. Kyrgyzstan Kyrgyzstan (5)
 4. Oekraïne Oekraïne (5)
 5. Kazachstan Kazachstan (4)
 6. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1)
 7. Wit-Rusland Wit-Rusland (1)
 8. Oezbekistan Oezbekistan (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abduloev hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abduloev in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abduloev de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abduloev een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abduloev. Dit komt doordat de achternaam Abduloev vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abduloev hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abduloev maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abduloev veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abduloev, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abduloev, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abduloev, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abduloev met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdulloev
 2. Abdulov
 3. Abdulaev
 4. Abduloeva
 5. Abdulle
 6. Avdulov
 7. Abdullaev
 8. Abdulloeva
 9. Abdulova
 10. Abdulaeva
 11. Abdule
 12. Abdille
 13. Abdul
 14. Abdula
 15. Abdulah
 16. Abdulahi
 17. Abdulai
 18. Abdulla
 19. Abdullah
 20. Abdullayev
 21. Abdulrab
 22. Abdyldaev
 23. Abdullaeva
 24. Abdoulie
 25. Abdulian
 26. Abdullha
 27. Abduli
 28. Abdile
 29. Abdulahu
 30. Abdyllaev
 31. Abdull
 32. Abdulan
 33. Abdala
 34. Abdalahe
 35. Abdalahi
 36. Abdali
 37. Abdalla
 38. Abdallah
 39. Abdel
 40. Abdela