Achternaam AbdulanMeer weten over de achternaam Abdulan is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdulan in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdulan leven.

De Abdulan achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdulan, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdulan zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdulan

Bekijk kaart van de achternaam Abdulan

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdulan ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdulan draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdulan die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdulan vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdulan zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdulan onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdulan in de wereld

 1. Filipijnen Filipijnen (19)
 2. Soedan Soedan (4)
 3. Pakistan Pakistan (3)
 4. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (1)
 5. Engeland Engeland (1)
 6. Indonesië Indonesië (1)
 7. India India (1)
 8. Rusland Rusland (1)
 9. Rwanda Rwanda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdulan hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdulan in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdulan de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdulan een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdulan enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdulan hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdulan maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdulan veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdulan, zoals we kunnen zien.

 1. Abdula
 2. Abdulah
 3. Abdulai
 4. Abdulian
 5. Abdala
 6. Abdela
 7. Abdelah
 8. Abdola
 9. Abdul
 10. Abdulahi
 11. Abdulla
 12. Abdullah
 13. Abdulle
 14. Abdulrab
 15. Abdalah
 16. Abdulov
 17. Abdalat
 18. Abdulaev
 19. Abduli
 20. Abdule
 21. Abdila
 22. Abdulahu
 23. Abdoula
 24. Abdull
 25. Abdalahe
 26. Abdalahi
 27. Abdali
 28. Abdalla
 29. Abdallah
 30. Abdel
 31. Abdelaal
 32. Abdelali
 33. Abdelhak
 34. Abdelhay
 35. Abdella
 36. Abdellah
 37. Abdelli
 38. Abdill
 39. Abdilla
 40. Abdillah