Achternaam AbduleMeer weten over de achternaam Abdule is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdule in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdule leven.

De Abdule achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdule, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdule zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdule

Bekijk kaart van de achternaam Abdule

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdule ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdule draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdule die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdule vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdule zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdule onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdule in de wereld

 1. Somalië Somalië (7156)
 2. Ethiopië Ethiopië (2415)
 3. India India (113)
 4. Kenia Kenia (109)
 5. Zweden Zweden (76)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (40)
 7. Engeland Engeland (15)
 8. Nigeria Nigeria (15)
 9. Denemarken Denemarken (10)
 10. Noorwegen Noorwegen (10)
 11. Qatar Qatar (9)
 12. Canada Canada (8)
 13. Nederland Nederland (7)
 14. Duitsland Duitsland (6)
 15. Kameroen Kameroen (5)
 16. Maleisië Maleisië (4)
 17. Finland Finland (3)
 18. Indonesië Indonesië (3)
 19. Australië Australië (2)
 20. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (1)
 21. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 22. Zwitserland Zwitserland (1)
 23. Ghana Ghana (1)
 24. Ierland Ierland (1)
 25. Liberia Liberia (1)
 26. Pakistan Pakistan (1)
 27. Oeganda Oeganda (1)
 28. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)
 29. Zimbabwe Zimbabwe (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdule hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdule in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdule de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdule een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdule. Dit komt doordat de achternaam Abdule vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdule veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdule, zoals we kunnen zien.

 1. Abdul
 2. Abdula
 3. Abdulle
 4. Abduli
 5. Abdile
 6. Abdull
 7. Abdala
 8. Abdali
 9. Abdel
 10. Abdela
 11. Abdill
 12. Abdille
 13. Abdola
 14. Abdoul
 15. Abdulah
 16. Abdulai
 17. Abdulla
 18. Abedul
 19. Abdaly
 20. Abdoulie
 21. Abdil
 22. Abdall
 23. Abdal
 24. Abdulov
 25. Abdoli
 26. Abdulaev
 27. Abduloev
 28. Abdyli
 29. Avduli
 30. Abdila
 31. Abdol
 32. Abdoula
 33. Abdeli
 34. Abdulan
 35. Abadal
 36. Abdalahe
 37. Abdalla
 38. Abdelah
 39. Abdella
 40. Abdelli