Achternaam AbedulMeer weten over de achternaam Abedul is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abedul in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abedul leven.

De Abedul achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abedul, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abedul zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abedul

Bekijk kaart van de achternaam Abedul

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abedul ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abedul draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abedul die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abedul vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abedul zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abedul onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abedul in de wereld

 1. Spanje Spanje (43)
 2. Venezuela Venezuela (9)
 3. India India (4)
 4. Indonesië Indonesië (2)
 5. Engeland Engeland (1)
 6. Koeweit Koeweit (1)
 7. Libanon Libanon (1)
 8. Mexico Mexico (1)
 9. Rusland Rusland (1)
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abedul hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abedul in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abedul de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abedul een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abedul stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abedul.

 1. Abdul
 2. Abadal
 3. Abdel
 4. Abdoul
 5. Abdula
 6. Abdil
 7. Abidal
 8. Abdal
 9. Abetel
 10. Abduli
 11. Abdule
 12. Abdol
 13. Abdull
 14. Abatal
 15. Abdala
 16. Abdali
 17. Abdela
 18. Abdill
 19. Abdola
 20. Abdool
 21. Abdulah
 22. Abdulai
 23. Abdulla
 24. Abdulle
 25. Abedillo
 26. Abdaly
 27. Abdiel
 28. Apadula
 29. Abdall
 30. Abidali
 31. Abidaly
 32. Abdulov
 33. Abdoli
 34. Abdyli
 35. Abdile
 36. Avduli
 37. Abdila
 38. Abdoula
 39. Abdeli
 40. Abd el