Achternaam AbdoliMeer weten over de achternaam Abdoli is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdoli in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdoli leven.

De Abdoli achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdoli, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdoli zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdoli

Bekijk kaart van de achternaam Abdoli

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdoli ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdoli draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdoli die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdoli vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdoli zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdoli onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdoli in de wereld

 1. Iran Iran (38673)
 2. Indonesië Indonesië (80)
 3. Canada Canada (30)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (26)
 5. Niger Niger (13)
 6. Engeland Engeland (7)
 7. Duitsland Duitsland (6)
 8. Zweden Zweden (6)
 9. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 10. Irak Irak (4)
 11. Thailand Thailand (4)
 12. Noorwegen Noorwegen (3)
 13. Australië Australië (2)
 14. Maleisië Maleisië (2)
 15. Afghanistan Afghanistan (1)
 16. België België (1)
 17. Democratische Republiek Congo Democratische Republiek Congo (1)
 18. Zwitserland Zwitserland (1)
 19. China China (1)
 20. Frankrijk Frankrijk (1)
 21. Griekenland Griekenland (1)
 22. Nederland Nederland (1)
 23. Oman Oman (1)
 24. Filipijnen Filipijnen (1)
 25. Servië Servië (1)
 26. Slowakije Slowakije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdoli hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdoli in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdoli de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdoli een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdoli, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdoli, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdoli met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdali
 2. Abdola
 3. Abdyli
 4. Abduli
 5. Abdol
 6. Abdeli
 7. Abdala
 8. Abdel
 9. Abdela
 10. Abdelli
 11. Abdill
 12. Abdool
 13. Abdoul
 14. Abdul
 15. Abdula
 16. Abdulai
 17. Avdyli
 18. Abdaly
 19. Abdoulie
 20. Abdil
 21. Abdall
 22. Abdal
 23. Abidali
 24. Abdule
 25. Abdile
 26. Avduli
 27. Abdila
 28. Abdoula
 29. Abdull
 30. Abadal
 31. Abdalahi
 32. Abdalla
 33. Abdelah
 34. Abdelali
 35. Abdella
 36. Abdilla
 37. Abdille
 38. Abdollahi
 39. Abdulah
 40. Abdulahi