Achternaam AbdileMeer weten over de achternaam Abdile is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdile in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdile leven.

De Abdile achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdile, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdile zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdile

Bekijk kaart van de achternaam Abdile

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdile ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdile draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdile die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdile vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdile zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdile onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdile in de wereld

 1. Somalië Somalië (6372)
 2. Kenia Kenia (437)
 3. Niger Niger (18)
 4. Ethiopië Ethiopië (16)
 5. Zweden Zweden (16)
 6. Djibouti Djibouti (9)
 7. Engeland Engeland (8)
 8. Verenigde Staten Verenigde Staten (7)
 9. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (2)
 10. Australië Australië (1)
 11. België België (1)
 12. Brazilië Brazilië (1)
 13. Zwitserland Zwitserland (1)
 14. Finland Finland (1)
 15. Jamaica Jamaica (1)
 16. Marokko Marokko (1)
 17. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdile hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdile in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdile de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdile een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdile. Dit komt doordat de achternaam Abdile vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdile hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdile maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdile veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdile, zoals we kunnen zien.

 1. Abdill
 2. Abdille
 3. Abdil
 4. Abdule
 5. Abdila
 6. Abdala
 7. Abdali
 8. Abdel
 9. Abdela
 10. Abdilla
 11. Abdola
 12. Abdul
 13. Abdula
 14. Abdulle
 15. Abdaly
 16. Abdiel
 17. Abdall
 18. Abdal
 19. Abdoli
 20. Abdyli
 21. Abduli
 22. Abdol
 23. Abdull
 24. Abdeli
 25. Abadal
 26. Abadilla
 27. Abdalahe
 28. Abdalla
 29. Abdelah
 30. Abdella
 31. Abdelli
 32. Abdillah
 33. Abdool
 34. Abdoul
 35. Abdulah
 36. Abdulai
 37. Abdulla
 38. Abedillo
 39. Abedul
 40. Avdyli