Achternaam AbdielMeer weten over de achternaam Abdiel is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdiel in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdiel leven.

De Abdiel achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdiel, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdiel zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdiel

Bekijk kaart van de achternaam Abdiel

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdiel ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdiel draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdiel die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdiel vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdiel zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdiel onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdiel in de wereld

 1. Tanzania Tanzania (160)
 2. Nigeria Nigeria (62)
 3. Israël Israël (39)
 4. Indonesië Indonesië (10)
 5. Verenigde Staten Verenigde Staten (6)
 6. Panama Panama (4)
 7. Tsjaad Tsjaad (4)
 8. Mexico Mexico (3)
 9. Australië Australië (2)
 10. Brazilië Brazilië (2)
 11. India India (2)
 12. Colombia Colombia (1)
 13. Guatemala Guatemala (1)
 14. Maleisië Maleisië (1)
 15. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 16. Rusland Rusland (1)
 17. Zweden Zweden (1)
 18. Saint Vincent en de Grenadines Saint Vincent en de Grenadines (1)
 19. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdiel hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdiel in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdiel de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdiel een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdiel enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdiel veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdiel, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdiel, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdiel, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdiel met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdel
 2. Abdill
 3. Abdil
 4. Abd el
 5. Abdela
 6. Abdilla
 7. Abdille
 8. Abdool
 9. Abdoul
 10. Abdul
 11. Abdall
 12. Abdal
 13. Abetel
 14. Abdile
 15. Abdila
 16. Abdol
 17. Abdull
 18. Abdeli
 19. Abadal
 20. Abadilla
 21. Abatal
 22. Abdala
 23. Abdali
 24. Abdalla
 25. Abdelah
 26. Abdella
 27. Abdelli
 28. Abdillah
 29. Abdola
 30. Abdula
 31. Abdulla
 32. Abdulle
 33. Abedillo
 34. Abedul
 35. Abodeely
 36. Afdahl
 37. Abdaly
 38. Abidal
 39. Abdiwali
 40. Abdoli