Achternaam Abdi aliMeer weten over de achternaam Abdi ali is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdi ali in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdi ali leven.

De Abdi ali achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdi ali, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdi ali zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdi ali

Bekijk kaart van de achternaam Abdi ali

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdi ali ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdi ali draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdi ali die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdi ali vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdi ali zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdi ali onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdi ali in de wereld

 1. Somalië Somalië (7352)
 2. Zweden Zweden (51)
 3. Ethiopië Ethiopië (49)
 4. Kenia Kenia (17)
 5. Nederland Nederland (8)
 6. Canada Canada (5)
 7. Noorwegen Noorwegen (5)
 8. Engeland Engeland (1)
 9. Zuid-Soedan Zuid-Soedan (1)
 10. Verenigde Staten Verenigde Staten (1)
 11. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdi ali hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdi ali in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdi ali de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdi ali een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdi ali enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdi ali. Dit komt doordat de achternaam Abdi ali vaak mutaties heeft ondergaan.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdi ali veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdi ali, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdi ali, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdi ali, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdi ali met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdiwali
 2. Abdali
 3. Abdelali
 4. Abidali
 5. Abdala
 6. Abdalahi
 7. Abdelli
 8. Abdill
 9. Abdilla
 10. Abdillahi
 11. Abdille
 12. Abdulahi
 13. Abdulai
 14. Abdaly
 15. Abdelati
 16. Abdiel
 17. Abdil
 18. Abdelaali
 19. Abidal
 20. Abdellali
 21. Abdall
 22. Abdal
 23. Abidaly
 24. Abdul-ali
 25. Abdoli
 26. Abdyli
 27. Abdelahi
 28. Abduli
 29. Abdile
 30. Abdila
 31. Abdeli
 32. Abd el
 33. Abadal
 34. Abadalalh
 35. Abadilla
 36. Abatal
 37. Abatelli
 38. Abdalahe
 39. Abdalla
 40. Abdallahi