Achternaam Abd elMeer weten over de achternaam Abd el is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abd el in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abd el leven.

De Abd el achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abd el, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abd el zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abd el

Bekijk kaart van de achternaam Abd el

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abd el ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abd el draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abd el die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abd el vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abd el zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abd el onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abd el in de wereld

 1. Jemen Jemen (580)
 2. Irak Irak (309)
 3. Frankrijk Frankrijk (208)
 4. Italië Italië (190)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (172)
 6. Koeweit Koeweit (125)
 7. Duitsland Duitsland (36)
 8. Griekenland Griekenland (33)
 9. Chili Chili (17)
 10. Syrië Syrië (15)
 11. Hongarije Hongarije (12)
 12. Argentinië Argentinië (11)
 13. Egypte Egypte (9)
 14. Israël Israël (1)
 15. Qatar Qatar (1)
 16. Roemenië Roemenië (1)
 17. Venezuela Venezuela (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abd el hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abd el in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abd el de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abd el een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abd el hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abd el maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdel
 2. Abdiel
 3. Abdela
 4. Abdill
 5. Abdool
 6. Abdoul
 7. Abdul
 8. Abdil
 9. Abdall
 10. Abdal
 11. Abetel
 12. Abdol
 13. Abdull
 14. Abdeli
 15. Abadal
 16. Abatal
 17. Abdala
 18. Abdali
 19. Abdalla
 20. Abdelah
 21. Abdella
 22. Abdelli
 23. Abdilla
 24. Abdille
 25. Abdola
 26. Abdula
 27. Abdulla
 28. Abdulle
 29. Abedul
 30. Abodeely
 31. Afdahl
 32. Abdaly
 33. Abidal
 34. Abdoli
 35. Abdyli
 36. Abduli
 37. Abdi ali
 38. Abdule
 39. Abdile
 40. Aubdool