Achternaam AbdelaliMeer weten over de achternaam Abdelali is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelali in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelali leven.

De Abdelali achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelali, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelali zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelali

Bekijk kaart van de achternaam Abdelali

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelali ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelali draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelali die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelali vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelali zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelali onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelali in de wereld

 1. Algerije Algerije (5179)
 2. Marokko Marokko (4564)
 3. Tunesië Tunesië (199)
 4. Spanje Spanje (48)
 5. Frankrijk Frankrijk (32)
 6. België België (25)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (18)
 8. Canada Canada (13)
 9. Nederland Nederland (5)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 11. Duitsland Duitsland (4)
 12. Koeweit Koeweit (4)
 13. Italië Italië (2)
 14. Zwitserland Zwitserland (1)
 15. Egypte Egypte (1)
 16. Engeland Engeland (1)
 17. Schotland Schotland (1)
 18. India India (1)
 19. Libië Libië (1)
 20. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1)
 21. Zweden Zweden (1)
 22. Syrië Syrië (1)
 23. Amerikaanse Maagdeneilanden Amerikaanse Maagdeneilanden (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelali hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelali in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelali de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelali een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdelali enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelali. Dit komt doordat de achternaam Abdelali vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelali stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelali.

 1. Abdelli
 2. Abdelati
 3. Abdelaali
 4. Abdellali
 5. Abdelahi
 6. Abdalahi
 7. Abdali
 8. Abdela
 9. Abdelaal
 10. Abdelah
 11. Abdelatif
 12. Abdelaziz
 13. Abdelhadi
 14. Abdelhalim
 15. Abdella
 16. Abdellahi
 17. Abdellati
 18. Abdelmalik
 19. Abdelmalki
 20. Abdelnabi
 21. Abdulahi
 22. Abdulai
 23. Abdeljalil
 24. Abdelhai
 25. Abdelgani
 26. Abdelasis
 27. Abdelbaki
 28. Abdeladim
 29. Abdelaati
 30. Abdelazis
 31. Abdul-ali
 32. Abdiwali
 33. Abdi ali
 34. Abdelbari
 35. Abdelaoui
 36. Abdeli
 37. Abidelli
 38. Abdellawi
 39. Abdelazid
 40. Abadalalh