Achternaam AbdelbakiMeer weten over de achternaam Abdelbaki is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelbaki in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelbaki leven.

De Abdelbaki achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelbaki, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelbaki zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelbaki

Bekijk kaart van de achternaam Abdelbaki

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelbaki ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelbaki draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelbaki die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelbaki vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelbaki zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelbaki onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelbaki in de wereld

 1. Algerije Algerije (4045)
 2. Egypte Egypte (1952)
 3. Marokko Marokko (579)
 4. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (239)
 5. Frankrijk Frankrijk (105)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (62)
 7. Qatar Qatar (50)
 8. Spanje Spanje (13)
 9. Duitsland Duitsland (12)
 10. Tunesië Tunesië (10)
 11. Engeland Engeland (10)
 12. Libanon Libanon (7)
 13. Bulgarije Bulgarije (6)
 14. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (4)
 15. Canada Canada (4)
 16. Koeweit Koeweit (4)
 17. Soedan Soedan (4)
 18. Australië Australië (2)
 19. Zweden Zweden (2)
 20. Oekraïne Oekraïne (1)
 21. België België (1)
 22. Bahrein Bahrein (1)
 23. Zwitserland Zwitserland (1)
 24. Griekenland Griekenland (1)
 25. Hong Kong Hong Kong (1)
 26. Maleisië Maleisië (1)
 27. Nederland Nederland (1)
 28. Oman Oman (1)
 29. Rusland Rusland (1)
 30. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelbaki hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelbaki in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelbaki de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelbaki een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdelbaki enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelbaki. Dit komt doordat de achternaam Abdelbaki vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelbaki stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelbaki.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelbaki hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelbaki maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelbaki veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelbaki, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelbaki, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelbaki, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelbaki met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdel baki
 2. Abdelbari
 3. Abdulbaki
 4. Abdelali
 5. Abdelhadi
 6. Abdelhak
 7. Abdelhakim
 8. Abdellahi
 9. Abdellati
 10. Abdelmalki
 11. Abdelnabi
 12. Abdelati
 13. Abdelhai
 14. Abdelgani
 15. Abdelaati
 16. Abdelaali
 17. Abdelbaghi
 18. Abdellali
 19. Abdelahi
 20. Abdellawi
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdela
 24. Abdelaal
 25. Abdelah
 26. Abdelatif
 27. Abdelaziz
 28. Abdelghani
 29. Abdelhady
 30. Abdelhafid
 31. Abdelhalim
 32. Abdelhamid
 33. Abdelhay
 34. Abdelkarim
 35. Abdella
 36. Abdellah
 37. Abdellaoui
 38. Abdellatif
 39. Abdelli
 40. Abdelmajid