Achternaam AbdelnabiMeer weten over de achternaam Abdelnabi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelnabi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelnabi leven.

De Abdelnabi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelnabi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelnabi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelnabi

Bekijk kaart van de achternaam Abdelnabi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelnabi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelnabi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelnabi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelnabi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelnabi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelnabi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelnabi in de wereld

 1. Egypte Egypte (8494)
 2. Soedan Soedan (5574)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (474)
 4. Verenigde Staten Verenigde Staten (74)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (34)
 6. Qatar Qatar (32)
 7. Algerije Algerije (26)
 8. Canada Canada (9)
 9. Zweden Zweden (7)
 10. Engeland Engeland (5)
 11. Libanon Libanon (5)
 12. Azerbeidzjan Azerbeidzjan (3)
 13. Oman Oman (3)
 14. Zwitserland Zwitserland (2)
 15. Duitsland Duitsland (2)
 16. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 17. België België (1)
 18. Finland Finland (1)
 19. Italië Italië (1)
 20. Jordanië Jordanië (1)
 21. Koeweit Koeweit (1)
 22. Libië Libië (1)
 23. Maleisië Maleisië (1)
 24. Nederland Nederland (1)
 25. Polen Polen (1)
 26. Rusland Rusland (1)
 27. Oeganda Oeganda (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelnabi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelnabi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelnabi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelnabi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelnabi. Dit komt doordat de achternaam Abdelnabi vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelnabi hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelnabi maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelnabi, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelnabi, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelnabi met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdulnabi
 2. Abdel nabi
 3. Abdalnabi
 4. Abdelnebi
 5. Abdelali
 6. Abdelhadi
 7. Abdellahi
 8. Abdellati
 9. Abdelati
 10. Abdelhai
 11. Abdelgani
 12. Abdelhabib
 13. Abdelbaki
 14. Abdelaati
 15. Abdelaali
 16. Abdelkabir
 17. Abdellali
 18. Abdelahi
 19. Abdelbari
 20. Abdellawi
 21. Abdalahi
 22. Abdallahi
 23. Abdela
 24. Abdelaal
 25. Abdelah
 26. Abdelatif
 27. Abdelaziz
 28. Abdelghani
 29. Abdelhady
 30. Abdelhafid
 31. Abdelhak
 32. Abdelhakim
 33. Abdelhalim
 34. Abdelhamid
 35. Abdelhay
 36. Abdeljaber
 37. Abdelkarim
 38. Abdella
 39. Abdellah
 40. Abdellaoui