Achternaam Abdel nabiMeer weten over de achternaam Abdel nabi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel nabi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel nabi leven.

De Abdel nabi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel nabi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel nabi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel nabi

Bekijk kaart van de achternaam Abdel nabi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel nabi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel nabi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel nabi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel nabi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel nabi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel nabi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel nabi in de wereld

 1. Palestijns Gebied Palestijns Gebied (1996)
 2. Egypte Egypte (580)
 3. Syrië Syrië (10)
 4. Israël Israël (7)
 5. Canada Canada (1)
 6. Algerije Algerije (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel nabi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel nabi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel nabi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel nabi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdel nabi enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdel nabi hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel nabi maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdel nabi veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdel nabi, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdel nabi, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdel nabi, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdel nabi met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelnabi
 2. Abdulnabi
 3. Abdel hadi
 4. Abdel baki
 5. Abdalnabi
 6. Abdelnebi
 7. Abdelali
 8. Abdelghani
 9. Abdelhadi
 10. Abdellahi
 11. Abdellati
 12. Abdel-hadi
 13. Abdelati
 14. Abdelhai
 15. Abdelouafi
 16. Abdelgani
 17. Abdelhabib
 18. Abdelbaki
 19. Abdel wahid
 20. Abdel sada
 21. Abdelaati
 22. Abdel naser
 23. Abdelaali
 24. Abdelkabir
 25. Abdellali
 26. Abdul nasir
 27. Abdul bari
 28. Abdelahi
 29. Abdel aal
 30. Abdel latif
 31. Abdel ghani
 32. Abdel halim
 33. Abdel hamid
 34. Abdel sahib
 35. Abdel rahim
 36. Abdel abas
 37. Abdel mahdi
 38. Abdul qawi
 39. Abdelrhani
 40. Abdelbari