Achternaam AbdelouafiMeer weten over de achternaam Abdelouafi is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelouafi in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelouafi leven.

De Abdelouafi achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelouafi, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelouafi zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelouafi

Bekijk kaart van de achternaam Abdelouafi

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelouafi ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelouafi draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelouafi die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelouafi vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelouafi zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelouafi onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelouafi in de wereld

 1. Marokko Marokko (1193)
 2. Algerije Algerije (4)
 3. België België (2)
 4. Canada Canada (1)
 5. Duitsland Duitsland (1)
 6. Guinee Guinee (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelouafi hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelouafi in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelouafi de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelouafi een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdelouafi enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelouafi veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelouafi, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelouafi, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelouafi, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelouafi met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelouahd
 2. Abdelouahid
 3. Abdelali
 4. Abdelghani
 5. Abdelhadi
 6. Abdelhafid
 7. Abdellahi
 8. Abdellati
 9. Abdellouli
 10. Abdelmoumni
 11. Abdelnabi
 12. Abdelouahab
 13. Abdelouahed
 14. Abdel-hadi
 15. Abdelati
 16. Abdelhai
 17. Abdeluahid
 18. Abdelgani
 19. Abdelouahad
 20. Abdelbaki
 21. Abdel hadi
 22. Abdelaati
 23. Abdelouhab
 24. Abdelaali
 25. Abdellali
 26. Abdelahi
 27. Abdel nabi
 28. Abdel baki
 29. Abdelkefi
 30. Abdelloui
 31. Abdelrhani
 32. Abdelbari
 33. Abdelaoui
 34. Abdellawi
 35. Abdalahi
 36. Abdallahi
 37. Abdela
 38. Abdelaal
 39. Abdelah
 40. Abdelatif