Achternaam AbdelhaiMeer weten over de achternaam Abdelhai is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelhai in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelhai leven.

De Abdelhai achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelhai, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelhai zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelhai

Bekijk kaart van de achternaam Abdelhai

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelhai ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelhai draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelhai die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelhai vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelhai zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelhai onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelhai in de wereld

 1. Soedan Soedan (4480)
 2. Egypte Egypte (1251)
 3. Algerije Algerije (783)
 4. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (477)
 5. Marokko Marokko (170)
 6. Qatar Qatar (16)
 7. Verenigde Staten Verenigde Staten (11)
 8. Canada Canada (4)
 9. Irak Irak (4)
 10. Zweden Zweden (4)
 11. Duitsland Duitsland (3)
 12. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (2)
 13. Australië Australië (2)
 14. Maleisië Maleisië (2)
 15. Syrië Syrië (2)
 16. België België (1)
 17. Frankrijk Frankrijk (1)
 18. Engeland Engeland (1)
 19. Israël Israël (1)
 20. Jordanië Jordanië (1)
 21. Koeweit Koeweit (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelhai hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelhai in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelhai de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelhai een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelhai. Dit komt doordat de achternaam Abdelhai vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelhai hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelhai maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelhai veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelhai, zoals we kunnen zien.

 1. Abdelhadi
 2. Abdelhak
 3. Abdelhay
 4. Abdelhaq
 5. Abdela
 6. Abdelaal
 7. Abdelah
 8. Abdelali
 9. Abdelghani
 10. Abdelhady
 11. Abdelhafid
 12. Abdelhakim
 13. Abdelhalim
 14. Abdelhamid
 15. Abdella
 16. Abdellah
 17. Abdellahi
 18. Abdellati
 19. Abdelli
 20. Abdelnabi
 21. Abdulai
 22. Abdulhadi
 23. Abdel-hadi
 24. Abdelati
 25. Abdelgani
 26. Abdelhanin
 27. Abdelhabib
 28. Abdelbaki
 29. Abdel hadi
 30. Abdelaati
 31. Abdelaali
 32. Abdellali
 33. Abdelahi
 34. Abdelhedi
 35. Abdelrhani
 36. Abdelbari
 37. Abdeli
 38. Abdellawi
 39. Abdala
 40. Abdalahi