Achternaam AbdelhalimMeer weten over de achternaam Abdelhalim is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdelhalim in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdelhalim leven.

De Abdelhalim achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdelhalim, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdelhalim zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdelhalim

Bekijk kaart van de achternaam Abdelhalim

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdelhalim ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdelhalim draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdelhalim die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdelhalim vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdelhalim zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdelhalim onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdelhalim in de wereld

 1. Egypte Egypte (19536)
 2. Soedan Soedan (8670)
 3. Saoedi-Arabië Saoedi-Arabië (1855)
 4. Algerije Algerije (1606)
 5. Marokko Marokko (749)
 6. Verenigde Staten Verenigde Staten (185)
 7. Qatar Qatar (85)
 8. Frankrijk Frankrijk (64)
 9. Koeweit Koeweit (56)
 10. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (15)
 11. Duitsland Duitsland (15)
 12. Canada Canada (12)
 13. Engeland Engeland (12)
 14. Jordanië Jordanië (7)
 15. Nederland Nederland (6)
 16. Zweden Zweden (4)
 17. Schotland Schotland (4)
 18. Griekenland Griekenland (4)
 19. België België (3)
 20. Libanon Libanon (3)
 21. Polen Polen (2)
 22. Denemarken Denemarken (2)
 23. Filipijnen Filipijnen (1)
 24. Andorra Andorra (1)
 25. Singapore Singapore (1)
 26. Oostenrijk Oostenrijk (1)
 27. Syrië Syrië (1)
 28. Tunesië Tunesië (1)
 29. Turkije Turkije (1)
 30. Zwitserland Zwitserland (1)
 31. China China (1)
 32. Jemen Jemen (1)
 33. Ecuador Ecuador (1)
 34. Spanje Spanje (1)
 35. Italië Italië (1)
 36. Maleisië Maleisië (1)
 37. Noorwegen Noorwegen (1)
 38. Nieuw-Zeeland Nieuw-Zeeland (1)
 39. Peru Peru (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdelhalim hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdelhalim in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdelhalim de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdelhalim een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelhalim. Dit komt doordat de achternaam Abdelhalim vaak mutaties heeft ondergaan.

Het feit dat er bij de vorming van de eerste achternamen geen uniforme spelling was voor de achternaam Abdelhalim stelt ons in staat om veel achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelhalim.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdelhalim hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdelhalim maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdelhalim veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdelhalim, zoals we kunnen zien.

Het onderscheiden van welke van de achternamen, vergelijkbaar met de achternaam Abdelhalim, het eerst verscheen, is niet altijd gemakkelijk. Er zijn veel redenen die hebben kunnen leiden tot een andere schrijfwijze of uitspraak van de achternaam Abdelhalim, waardoor een nieuwe, verschillende achternaam Abdelhalim met een gemeenschappelijke oorsprong is ontstaan.

 1. Abdelhakim
 2. Abdel halim
 3. Abdelali
 4. Abdelhadi
 5. Abdelhafid
 6. Abdelhamid
 7. Abdelkarim
 8. Abdelmalik
 9. Abdelrahim
 10. Abdelsalam
 11. Abdulhakim
 12. Abdelkhalik
 13. Abdeljalil
 14. Abdelhai
 15. Abdelhanin
 16. Abdelhabib
 17. Abdeladim
 18. Abdelhakem
 19. Abdelaali
 20. Abdelhalak
 21. Abdellali
 22. Abdul halim
 23. Abdel-salam
 24. Abdelaal
 25. Abdelatif
 26. Abdelaziz
 27. Abdelghani
 28. Abdelhady
 29. Abdelhak
 30. Abdelhay
 31. Abdelkazem
 32. Abdelkerim
 33. Abdelkhalek
 34. Abdelkrim
 35. Abdellahi
 36. Abdellati
 37. Abdellatif
 38. Abdelli
 39. Abdelmajid
 40. Abdelmalak