Achternaam Abdel halimMeer weten over de achternaam Abdel halim is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel halim in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel halim leven.

De Abdel halim achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel halim, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel halim zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel halim

Bekijk kaart van de achternaam Abdel halim

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel halim ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel halim draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel halim die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel halim vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel halim zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel halim onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel halim in de wereld

 1. Egypte Egypte (17328)
 2. Irak Irak (3055)
 3. Palestijns Gebied Palestijns Gebied (1121)
 4. Koeweit Koeweit (617)
 5. Jemen Jemen (452)
 6. Syrië Syrië (340)
 7. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (184)
 8. Jordanië Jordanië (93)
 9. Algerije Algerije (24)
 10. Libanon Libanon (8)
 11. Zweden Zweden (8)
 12. Israël Israël (5)
 13. Nederland Nederland (1)
 14. Noorwegen Noorwegen (1)
 15. Oman Oman (1)
 16. Turkije Turkije (1)
 17. Venezuela Venezuela (1)
 18. Zuid-Afrika Zuid-Afrika (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel halim hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel halim in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel halim de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel halim een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdel halim hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel halim maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

 1. Abdelhalim
 2. Abdul halim
 3. Abdelhakim
 4. Abdelkhalik
 5. Abdel hadi
 6. Abdel salam
 7. Abdel hamid
 8. Abdel rahim
 9. Abdel-salam
 10. Abdelali
 11. Abdelghani
 12. Abdelhadi
 13. Abdelhafid
 14. Abdelhamid
 15. Abdelkarim
 16. Abdelkhalek
 17. Abdelmalik
 18. Abdelrahim
 19. Abdelsalam
 20. Abdul-hakim
 21. Abdulhakim
 22. Abdulkhalil
 23. Abdel-hadi
 24. Abdeljalil
 25. Abdelhai
 26. Abdelkhaleq
 27. Abdeldjalil
 28. Abdelkhalak
 29. Abdelhanin
 30. Abdelhabib
 31. Abd el azim
 32. Abdeladim
 33. Abdul hamid
 34. Abdel wahid
 35. Abdul karim
 36. Abdelhakem
 37. Abdul jalil
 38. Abdelaali
 39. Abdelhalak
 40. Abdellali