Achternaam Abdel aalMeer weten over de achternaam Abdel aal is meer weten over mensen die naar alle waarschijnlijkheid een gemeenschappelijke afkomst en voorouders hebben. Dit is de reden waarom de familienaam Abdel aal in bepaalde landen van de wereld vaak meer voorkomt dan in andere. Op deze pagina kunt u nagaan in welke landen van de wereld er meer mensen met de achternaam Abdel aal leven.

De Abdel aal achternaam in de wereld

.

Globalisering is een verschijnsel dat ervoor heeft gezorgd dat familienamen zich veel verder hebben verspreid dan het land waar ze vandaan komen, zodat we Aziatische familienamen in Europa of Amerikaanse familienamen in Oceanië kunnen aantreffen. Hetzelfde gebeurt in het geval van Abdel aal, dat, zoals men kan zien, een familienaam is die bijna overal ter wereld trots vertegenwoordigd is. Evenzo zijn er landen waar het aantal mensen met de achternaam Abdel aal zeker hoger is dan in de rest van de landen.

De kaart van de familienaam Abdel aal

Bekijk kaart van de achternaam Abdel aal

De mogelijkheid om op een wereldkaart te zien welke landen het hoogste aantal Abdel aal ter wereld hebben, is van groot nut. Door ons op de wereldkaart boven een bepaald land te plaatsen, kunnen we het exacte aantal mensen zien dat de achternaam Abdel aal draagt, zodat we precieze informatie kunnen krijgen over alle Abdel aal die er momenteel in dat land te vinden zijn. Dit alles helpt ons ook om niet alleen te begrijpen waar de familienaam Abdel aal vandaan komt, maar ook hoe de mensen die deel uitmaken van de familie met de familienaam Abdel aal zijn verhuisd en verplaatst. Evenzo kunnen we zien in welke landen ze wortel hebben geschoten en zich hebben ontwikkeld, en daarom is het, als Abdel aal onze achternaam is, aantrekkelijk te weten naar welke andere delen van de wereld een voorouder van ons mogelijk ooit is gemigreerd.

Landen met meer Abdel aal in de wereld

 1. Palestijns Gebied Palestijns Gebied (5175)
 2. Irak Irak (2541)
 3. Egypte Egypte (2502)
 4. Koeweit Koeweit (1032)
 5. Verenigde Arabische Emiraten Verenigde Arabische Emiraten (452)
 6. Jordanië Jordanië (179)
 7. Jemen Jemen (127)
 8. Syrië Syrië (101)
 9. Libanon Libanon (23)
 10. Zwitserland Zwitserland (7)
 11. Zweden Zweden (6)
 12. Israël Israël (3)
 13. Canada Canada (1)
 14. Engeland Engeland (1)
 15. Oman Oman (1)
 16. Thailand Thailand (1)

Als u goed kijkt, vindt u op deze website alles wat voor u van belang is om de werkelijke informatie te hebben over welke landen over de hele wereld het hoogste aantal Abdel aal hebben. U kunt ze ook heel grafisch bekijken op onze kaart, waarop de landen met het grootste aantal mensen met de achternaam Abdel aal in een sterkere tint zijn geschilderd. Zo kunt u in één oogopslag zien in welke landen Abdel aal de meest voorkomende achternaam is, en in welke landen Abdel aal een ongebruikelijke of niet-bestaande achternaam is.

Met de tijd heeft de achternaam Abdel aal enkele veranderingen ondergaan in zijn spelling of uitspraak.

Het is gebruikelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel aal. Dit komt doordat de achternaam Abdel aal vaak mutaties heeft ondergaan.

Niet alle achternamen die vergelijkbaar zijn met de achternaam Abdel aal hebben ermee te maken. Soms is het mogelijk om achternamen te vinden die vergelijkbaar zijn met Abdel aal maar een andere oorsprong en betekenis hebben.

Fouten bij het schrijven, vrijwillige veranderingen door de dragers, aanpassingen om taalkundige redenen... Er zijn veel redenen waarom de achternaam Abdel aal veranderingen of aanpassingen heeft ondergaan, en uit deze aanpassingen kunnen achternamen zijn ontstaan die vergelijkbaar zijn met Abdel aal, zoals we kunnen zien.

 1. Abdelaal
 2. Abdeljalal
 3. Abdelkamal
 4. Abdelaali
 5. Abdel abas
 6. Abd el al
 7. Abdel lah
 8. Abdela
 9. Abdelah
 10. Abdelali
 11. Abdelfatah
 12. Abdelhadi
 13. Abdelhady
 14. Abdelhak
 15. Abdelhay
 16. Abdelilah
 17. Abdeljawad
 18. Abdelkamel
 19. Abdella
 20. Abdellah
 21. Abdellahi
 22. Abdellati
 23. Abdelmalak
 24. Abdelnabi
 25. Abdelraza
 26. Abdelsalam
 27. Abdelwahab
 28. Abdelelah
 29. Abdelati
 30. Abdeljalil
 31. Abdelhai
 32. Abdelwahad
 33. Abdelgani
 34. Abdeljalak
 35. Abdelhaq
 36. Abdelbaki
 37. Abdel hadi
 38. Abdel wahab
 39. Abdel salam
 40. Abdel sada